Javascript werkt wel in IE maar niet in Firefox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Wouter vdfsdffd

wouter vdfsdffd

23/11/2011 19:07:00
Quote Anchor link
Hallo allen :)

Ik heb een vraag, ik heb dit script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<script language="JavaScript">

<!--

function laatZien(fotonr, hoogte, breedte, src)
{
foto = window.open('','','menubar=no,toolbar=no');
foto.resizeTo(breedte,hoogte);
foto.document.write("<html><head><title>Foto - " + fotonr + "</title></head><body leftmargin='0' topmargin='0'>");
foto.document.write("<center><img src=" + src + fotonr + "><center><br>");
foto.document.write("<center><font face='Arial, Helvetica, sans-serif' size='2'>.::<a href='JavaScript:window.close();'> Sluit venster </a>::.</font></center>");
foto.document.write("</body></html>");
}

!-->
</script>




Nu is het probleem dat hij het in IE prima doet en de popup met de foto komt maar in firefox komt de popup niet..

Iemand die mij hiermee kan helpen? :) Ik zie de fout niet..

Bedankt!
Gewijzigd op 23/11/2011 20:29:30 door Wouter vdfsdffd
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 15:50:56
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

23/11/2011 19:47:51
Quote Anchor link
Je probleem is javascript!! Waarom post je dan zoveel inrelevante php code?

En problemen met javascript los je op door een debugger-plugin, daarmee kan je exact herhalen HET waarom.

En wat we naast de relevante code willen weten: de javascript foutmeldingen
 
Wouter vdfsdffd

wouter vdfsdffd

23/11/2011 19:49:11
Quote Anchor link
@Noppes, sorry ik ben geen programmeur vandaar! Ik ben met dit script bezig om het te installeren.. Ik heb alleen de basiskennis, dus van debugger-plugins heb ik helaas ook geen kennis! Bedankt voor je antwoord!

Toevoeging op 23/11/2011 20:09:48:

Zou iemand deze code kunnen fixen voor firefox/safari/chroom (tegen een kleine vergoeding)

Neem dan eventjes contact op met mij,

bedankt!
 
Wouter J

Wouter J

23/11/2011 20:16:07
Quote Anchor link
Even wat stappen die je moet ondernemen alvorens we je goed kunnen helpen:
1) Haal al die PHP code weg, het gaat toch om JavaScript?
2) Zet [code] tags om ALLE code die je hier op het forum post
3) Open je console en kijk of je een foutmelding ziet. De console kun je als volgt openen:
-------------------------------------------------
Chrome heeft de uitgebreidste JavaScript-console met de meeste debugging en speed functies. Deze open je met Ctrl+Shift+i of Rechtermuisknop > element inspecteren.
IE9 heeft een mooie JavaScript-console met daarin ook de mogelijkheid tot het bekijken in andere versies van IE. Het heeft daarnaast nog wat functies. Openen doe je met F12.
Opera heeft een simpele versie van die van Chrome. Openen met Ctrl+Shift+i of Rechtermuisknop > element inspecteren.

Voor Safari heb je de extensie FireBug lite. Dit is de simpele versie van FireBug die in alle browsers werkt (dus ook in IE, Chrome, FireFox, ect.). Openen doe je door op het FireBug icoon te klikken naast de adresbalk.
Voor FireFox heb je de addon FireBug. Openen door Rechtermuisknop > Element inspecteren of door rechtsonder op het FireBug icoon te klikken.
-------------------------------------------------
4) Herlaad de pagina en kijk of je onder het menu console in je webconsole foutmeldingen ziet
5) Ga eerst googlen op de foutmelding, ga bij de aangegeven regels kijken en probeer erachter te komen wat er fout is. Kortom: Debug

Vervolgens iets om het voor ons te laten blijken dat je moeite hebt gedaan de oplossing te vinden:
6) Waar denk je dat de fout ligt?
7) Heb je al gegoogled of sommige functies alleen in IE werken die jij gebruikt, dit is namelijk vaak zo.
Gewijzigd op 23/11/2011 20:17:00 door Wouter J
 
Wouter vdfsdffd

wouter vdfsdffd

23/11/2011 20:29:22
Quote Anchor link
Jongens bedankt,het is opgelost.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.