Javasript conflict Greybox & Carousel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Michael Kooij

Michael Kooij

06/12/2010 11:21:48
Quote Anchor link
Beste allemaal,

Ik wilde op m'n homepage een popup laten verschijnen, dit d.m.v greybox.
Echter draait er op deze website ook aan carrousel js, nadat ik de scripts van de greybox include in de header draait deze carrousel niet meer.

Ik heb al meerdere uren op internet gezocht naar de jQuery.noConflict functie, echter lukt het mij niet om dit voor elkaar te krijgen.

Zou iemand misschien mij hierbij kunnen helpen?
Alvast bedankt!


<script src="js/jquery-1.4.1.min.js" type="text/javascript"></script>
<script src="js/jquery.jcarousel.pack.js" type="text/javascript"></script>
<script src="js/jquery-func.js" type="text/javascript"></script>




<script type="text/javascript">
var GB_ROOT_DIR = "./greybox/";
</script>


<script type="text/javascript" src="greybox/greybox/AJS.js"></script>
<script type="text/javascript" src="greybox/greybox/AJS_fx.js"></script>
<script type="text/javascript" src="greybox/greybox/gb_scripts.js"></script>
<link href="greybox/greybox/gb_styles.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

<script>

AJS.AEV(window, 'load', function()
{

if ( document.cookie.indexOf("cookietest") < 0 )
{
// if not found...
document.cookie = "cookietest=yes";
// and show the box:
GB_showCenter("Dit is een test", "google.nl", 400, 700);

}
}
)
</script>
</head>

<body>
<body onload="self.setTimeout('parent.parent.GB_hide()', 5000);">
Gewijzigd op 06/12/2010 11:27:34 door Michael Kooij
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 17:40:01
 
Sebastiaan Blaas

Sebastiaan Blaas

03/05/2011 14:07:48
Quote Anchor link
je moet jquery no conflict hebben.. alleen kan het zijn dat greybox gebruikt maakt van $() en dan maakt het nog niet uit.. je zal je greybox na moeten lopen en $() omzetten naar jQuery()
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.