jBreadCrumb 1.1

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »
Robin B

Robin B

21/03/2013 15:17:23
Quote Anchor link
Ik zou graag de onderstaande breadCrumb willen testen:
http://www.comparenetworks.com/developers/jqueryplugins/jbreadcrumb.html#

jquery.easing.compatibility.js en jquery.easing.1.3.js heb ik in mijn JS map geplaatst een de onderstaande code in mijn formulier maar er gebeurt nog niks.

Wat doe ik verkeerd of ben ik vergeten ?


<html>
<head>
<script type="text/javascript" src="js/jquery.easing.compatibility.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/jquery.easing.1.3.js"></script>
</head>
<body>
<script type=type="text/javascript">
jQuery(document).ready(function()
{
jQuery("#breadCrumb").jBreadCrumb({easing:'swing'});
})
</script>
</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

30/04/2024 21:03:32
 
Victor -

Victor -

21/03/2013 15:22:51
Quote Anchor link
een ul met al je items?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/03/2013 15:30:10
Quote Anchor link
de jQuery lib inladen?
 
Victor -

Victor -

21/03/2013 15:31:58
Quote Anchor link
en de jquery.jBreadCrumb.1.1.js
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/03/2013 15:32:41
Quote Anchor link
En een goede doctype als je het goed wilt doen ;-)
En de CSS van de Breadcrumb. wat wel eens handig kan zijn.
Gewijzigd op 21/03/2013 15:33:43 door - Ariën -
 
Robin B

Robin B

21/03/2013 15:47:13
Quote Anchor link
http://www.comparenetworks.com/developers/jqueryplugins/jBreadCrumb_1.1.zip

Als ik deze Base.css erin zet vernield hij mijn template lay-out..

<link type="text/css" href="css/Base.css" rel="stylesheet" />
<link type="text/css" href="css/BreadCrumb.css" rel="stylesheet" />
<script type="text/javascript" src="js/jquery.jBreadCrumb.1.1.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/jquery.easing.1.3.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/jquery.js"></script>
Gewijzigd op 21/03/2013 15:48:00 door Robin B
 
Victor -

Victor -

21/03/2013 15:49:22
Quote Anchor link
laat je list met items eens zien? Heb je die id="breadCrumb" meegegeven?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/03/2013 16:01:59
Quote Anchor link
Wat versta je exact onder vernielen? Wat gebeurt er?
Heb je een demo?
 
Robin B

Robin B

21/03/2013 16:10:46
Quote Anchor link
De menu's verspringen, layout verandert enz..
Afbeelding
inclusief libraries:
Afbeelding

hey zou zomaar een onnozele fout kunnen zijn ik ben nieuw :P

<script type="text/javascript">
jQuery(document).ready(function()
{
jQuery("#breadCrumb").jBreadCrumb();
})
</script>

<div class="breadCrumbHolder module">
<div id="breadCrumb" class="breadCrumb module">
<ul>
<li>
<a href="index.php">Dashboard</a>
</li>
<li>
<a href="Tickets_index.php">Tickets</a>
</li>
</ul>
</div>
</div>
Gewijzigd op 21/03/2013 16:13:43 door Robin B
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/03/2013 16:21:59
Quote Anchor link
Heb je een tastbaar voorbeeld? met plaatjes kunnen we lastig debuggen....
 
Robin B

Robin B

21/03/2013 16:35:37
Quote Anchor link
Nee sorry, ik heb het alleen lokaal draaien..
Hij kan niet over die Base.css... want als ik die weg gooi doet hij het wel.
Andere naamgeving heeft ook geen effect
<html>
<head>
<link type="text/css" href="css/Base.css" rel="stylesheet" />
<link type="text/css" href="css/BreadCrumb.css" rel="stylesheet" />
<script type="text/javascript" src="js/jquery.jBreadCrumb.1.1.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/jquery.easing.1.3.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/jquery.js"></script>

</head>
<body>
<script type="text/javascript">
jQuery(document).ready(function()
{
jQuery("#breadCrumb").jBreadCrumb();
})
</script>

<div class="breadCrumbHolder module">
<div id="breadCrumb" class="breadCrumb module">
<ul>
<li>
<a href="index.php">Dashboard</a>
</li>
<li>
<a href="Tickets_index.php">Tickets</a>
</li>
</ul>
</div>
</div>
</body>
</html>
Gewijzigd op 21/03/2013 16:41:54 door Robin B
 
Joakim Broden

Joakim Broden

21/03/2013 16:51:32
Quote Anchor link
Ja die base.css overruled je normale css, daarom verspringt alles, redelijk logisch toch? Die base.css hoort niet eens bij de jQuery plugin maar bij de demo site.
Gewijzigd op 21/03/2013 19:50:27 door Joakim Broden
 
Robin B

Robin B

22/03/2013 09:40:03
Quote Anchor link
Oke, dan kan die base eruit, met alleen de BreadCrumb.css klopt het ook niet.
Of moet ik @import 'BreadCrumb.css'; zetten in mijn Hoofd css file waar ik nog meerdere import.
Wellicht moet ik BreadCrumb.css aanpassen ?
Gewijzigd op 22/03/2013 09:46:04 door Robin B
 
Tim S

Tim S

22/03/2013 09:58:22
Quote Anchor link
Het is denk ik ook niet geheel onverstandig om eerst jQuery te laden en daarna pas de plugin. Zo dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<script type="text/javascript" src="js/jquery.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/jquery.easing.1.3.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/jquery.jBreadCrumb.1.1.js"></script>
 
Robin B

Robin B

22/03/2013 10:47:45
Quote Anchor link
hmm ik probeer wel een andere BreadCrumb ik kom er niet uit, Die CSS files overrulen zoals HertogJan al zei mijn normale CSS van de template.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.