JConfig

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

10/12/2010 20:31:00
Quote Anchor link
hoi,

Ik wil graag dat wanneer ik een update plaats op mijn site, dat ik dan de site offline kan zetten. Je weet wel, bij Joomla! komt er dan een bericht van 'zo terug!' ofzo te staan.

Wat ik nu graag zou willen weten is hoe ik dit het beste kan omzetten naar een volledige pagina, ik wil dus, dat jij eigenlijk op de index pagina komt, maar dat je dan als tekst ziet dat de site zometeen weer terug online is.

Een 'gewone' witte offline pagina lukt me wel, namelijk zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
class JConfig {
    var
$offline= '0';
    var
$offline_message= 'deze site is momenteel offline voor onderhoud';
}

?>


Misschien dat iemand nog een andere manier weet om een offline pagina weer te geven?

in ieder geval alvast bedankt!

Toevoeging op 10/12/2010 22:41:25:

zou ik ook de web pagina die ik wil laten zien kunnen plaatsen in de ''
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
var $offline_message =''
??
Gewijzigd op 10/12/2010 20:31:35 door Jules Kreutzer
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 15:45:29
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/12/2010 10:02:24
Quote Anchor link
Ik vind het een prima idee al. Plaats in ieder geval offline berichten nooit in een database. ;-)
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

11/12/2010 10:18:17
Quote Anchor link
Config.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$maintenance
= 0; // Verander naar 1 als maintenance

if($maintenance = 1){
    header('Location: maintenance.php');
    exit;
}
?>

En dan op maintenance.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Sorry we zijn even in de maintenance mode... Zo terug!


en dan op iedere pagina behalve maintenance.php config.php includen.
 
Niels K

Niels K

11/12/2010 10:20:03
Quote Anchor link
Ligt eraan? Zelf werk ik met zend framework en dan 'laad' ik gewoon een andere layout in. Dat is toch wat jij wilt?

Verder wel in PHP5 programmeren he;)
Gewijzigd op 11/12/2010 10:20:16 door Niels K
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

11/12/2010 11:26:34
Quote Anchor link
Wat ik nu heb, is een index pagina met een nieuws colom, een menu en een inlog gedeelte. Wat ik wil is dat wanneer ik de "offline modus" aan zet dat het menu weg gaat, dat het nieuws gedeelte wordt vervangen door een onderhoudsbericht.

Ik ga vanmiddag eens jouw code proberen Dalando
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/12/2010 12:14:20
Quote Anchor link
Doe dan wel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($maintenance == 1){
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

11/12/2010 14:11:30
Quote Anchor link
ok, misschien beetje domme vraag, maar hoe maakte je ook al weer een formuliertje waar je bv. $maintenance van 0 naar 1 kan zetten?
 
Niels K

Niels K

11/12/2010 14:18:22
Quote Anchor link
Dat is toch basis?

Of bedoel je met joomla?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

11/12/2010 14:18:24
Quote Anchor link
zoiets?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
if( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' ){

   if(isset($_POST['main'])) {
  // maintenance aan
} Else {
  // maintenance uit
}
}


?>

<form action="" method="post">
Maintenance : <input type="checkbox" name="main"><br />
<input type="text" value="submit" name="post">
</form>
 
Niels K

Niels K

11/12/2010 14:19:16
Quote Anchor link
@Jordi..

Als ik nu 'Bladiebladieblabalbaalalal' in input main gooit betekend dat dus ook dan maintenance aan moet?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

11/12/2010 14:21:18
Quote Anchor link
input main is type checkbox
als checkbox aangevinkt is dus
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

11/12/2010 14:21:32
Quote Anchor link
ja niels, ik heb dat JConfig afgeken bij Joomla!, maar ik ben nu bezig met me eigen site zonder joomla te maken, en ook hierbij wil ik graag dat ik me website offline kan zetten.

Wat ik bedoel met het formuliertje, is dat je in een formulier de onderhoud van uit naar aan en omgekeert kan zetten.

Toevoeging op 11/12/2010 14:22:42:

en dan moet ik dus main vervangen door maintenance?
(heb geen goede basis met php ;))
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/12/2010 14:29:33
Quote Anchor link
Kan,het moet in ieder geval de name hebben van je checkbox.
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

11/12/2010 14:33:03
Quote Anchor link
dus ik plaats die code in een bestand bv. onderhoud_activate.php in de map /beheer en dan met als naam maintenance en dan zou het stukje script moeten werken?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

11/12/2010 14:37:14
Quote Anchor link
sorry
Gewijzigd op 11/12/2010 14:37:43 door Jordi Kroon
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/12/2010 14:37:16
Quote Anchor link
Je, maar dan moet je wel ergens de 'status' van de site opslaan.
Liefst in een bestandje :-)

fopen(), fwrite()
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

11/12/2010 14:38:58
Quote Anchor link
uuhm ok.

En hoe doe ik dat?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

11/12/2010 14:40:35
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

11/12/2010 14:41:01
Quote Anchor link
- Aar - op 11/12/2010 14:37:16:
fopen(), fwrite()
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

11/12/2010 14:42:30
Quote Anchor link
fclose();
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

11/12/2010 14:42:30
Quote Anchor link
dankje, ik heb het gevonden, wel met wat moeite, heb van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$handle = file("blablalba");


naar
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$handle = @file("blablabla");]/code] veranderd
Gewijzigd op 11/12/2010 23:49:57 door Jules Kreutzer
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.