Je php script een via een proxy ip laten lopen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jelle -

Jelle -

05/07/2010 17:57:47
Quote Anchor link
Is het mogenlijk om je php script een proxy te laten aannemen en dat hij dus via de proxy request stuurt? Dus dat je REMOTE_ADDR niet het echte ip is van je server?

Ty ;)
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 03:54:01
 
- SanThe -

- SanThe -

05/07/2010 18:56:06
Quote Anchor link
Wat heb je te verbergen?
 
Piet Verhagen

Piet Verhagen

05/07/2010 19:56:05
Quote Anchor link
Ik snap niet helemaal ... een server verstuurt geen request, dat doet een cliënt. En $_SERVER[REMOTE_ADDR] is he adres van de cliënt, niet van de server.
 
Laurens Dragicevic

Laurens Dragicevic

06/07/2010 03:08:24
Quote Anchor link
Dat is mogelijk met curl of fsocketopen


ipv de normale website in fsocketopen gebruik je het proxy details en poort
en in de header word het aangevraagde website opgeroepen
 
John D

John D

06/07/2010 09:26:59
Quote Anchor link
Je wilt dus stiekum iets ophalen en de website waar je iets gaat halen mag jouw ipnummer niet weten.....
Is dat wel fris ??
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.