Join hulp gevraagd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »
David david

david david

09/02/2009 18:25:00
Quote Anchor link
Ola,

Ik probeer met join te werken, maar na een aantal voorbeelden te hebben geprobeerd, blijft er maar niks uit te komen... (nieuw op dit gebied..)

Mijn tabbellen: (KLANTEN EN KLANTENINFO)

CREATE TABLE `klanten` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`klant` varchar(40) NOT NULL default '',
`logoname` varchar(30) NOT NULL default '',
`logotype` varchar(30) NOT NULL default '',
`logosize` int(11) NOT NULL default '0',
`logopath` varchar(60) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=58 ;

EN:
CREATE TABLE `klanteninfo` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`name` varchar(30) NOT NULL default '',
`type` varchar(30) NOT NULL default '',
`size` int(11) NOT NULL default '0',
`path` varchar(60) NOT NULL default '',
`label` varchar(40) NOT NULL default '',
`tekst` text NOT NULL,
`datum` date NOT NULL default '0000-00-00',
`klant` varchar(40) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=2 ;

In klanten staan de klantnamen en bijbehorende logo's. Die logo's wil ik dus ophalen aan de hand van de gemeenschappelijke deler "klant".

code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<? if (isset($_GET['selectie'])) {
   $selectie = $_GET['selectie'];
}
else {
   $selectie = 1;
}


$query = "SELECT
            count(*)
        FROM
            klanteninfo
        WHERE
                klant = '"
.mysql_real_escape_string($_GET['klant'])."'
"
;
$result = mysql_query($query) or trigger_error("SQL", E_USER_ERROR);

$query_data = mysql_fetch_row($result);
$numrows = $query_data[0];

$rows_per_page = 1;
$lastpage      = ceil($numrows/$rows_per_page);

$selectie = (int)$selectie;
if ($selectie > $lastpage) {
   $selectie = $lastpage;
}

if ($selectie < 1) {
   $selectie = 1;
}

$limit = 'LIMIT ' .($selectie - 1) * $rows_per_page .',' .$rows_per_page;



$query = "
        SELECT
            id,
            name,
            label,
            tekst,  
            klant,
            DATE_FORMAT(datum, '%d-%m-%Y') AS nl_datum
        FROM
            klanteninfo
        WHERE
               klant = '"
.mysql_real_escape_string($_GET['klant'])."'

        $limit
        "
;    
$result = mysql_query($query) or trigger_error("SQL", E_USER_ERROR);

    while ($myrow = mysql_fetch_assoc($result))

{



?>


Ik heb nu dit geprobeerd in de tweede query:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?
$query
= "
        SELECT
            klanteninfo.id,
            klanteninfo.name,
            klanteninfo.label,
            klanteninfo.tekst,  
            klanteninfo.klant,
            klanten.logoname
            DATE_FORMAT(datum, '%d-%m-%Y') AS nl_datum
        FROM
            klanteninfo, klanten
        WHERE
               klant = '"
.mysql_real_escape_string($_GET['klant'])."'
    AND klanteninfo.klant = klanten.klant
        $limit
        "
;      ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door David david
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 17:56:19
 
David david

david david

09/02/2009 22:26:00
Quote Anchor link
iemand die mij opweg kan helpen? thnx

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door david david
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

09/02/2009 22:30:00
Quote Anchor link
Waarschijnlijk zal er als error uitgekomen zijn (mits je een goede foutafhandeling had gebruikt) 'Klant is ambiguous'. Dat betekent dat klant in beide tabellen voor komt en het voor SQL niet duidelijk is welke nu vergeleken moet worden. Zet daarom vóór klant nog de naam van de tabel waarin vergeleken moet worden. In dit geval dus 'klanten'.
 
David david

david david

09/02/2009 22:36:00
Quote Anchor link
ik begrijo het geloof ik niet helemaal, want die dubbele "klant" is toch juist nodig voor de join?..
En vóór klatn de naam van tabel zetten?..Dat is tich dit stukje:
klanten.klant...

sory voor mijn noob gehalte :P
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

09/02/2009 22:39:00
Quote Anchor link
Laat ik ten eerste even duidelijk maken dat dit geen join is, maar een simpele selectie uit meerdere tabellen. Heeft nog niets met het woord 'join' of wat je daar dan ook onder verstaat te maken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
SELECT
            klanteninfo.id,
            klanteninfo.name,
            klanteninfo.label,
            klanteninfo.tekst,  
            klanteninfo.klant,
            klanten.logoname
            DATE_FORMAT(datum, '%d-%m-%Y') AS nl_datum
FROM
  klanteninfo, klanten
WHERE
  klanten.klant = '".mysql_real_escape_string($_GET['klant'])."'
  AND
  klanteninfo.klant = klanten.klant


Dat moet 'm zijn. Overigens zou ik toch nog overwegen om i.p.v. de string 'klant' een ID van de klant te gaan gebruiken. Dan kan men die naam altijd nog veranderen, mocht men dat nodig achten.
 
David david

david david

09/02/2009 22:50:00
Quote Anchor link
lukt nog steeds niet, maar met die id's werken is misschien idd wel handiger..
bedoel je zoiets als hier uitgelegd?:
http://www.websitemaken.be/index.php?page=show_item&id=621

dus met primary en Foreign key..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door david david
 
David david

david david

10/02/2009 11:51:00
Quote Anchor link
ok en iets verder.. heb nu deze tabellen:

CREATE TABLE `upload` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`name` varchar(30) NOT NULL default '',
`type` varchar(30) NOT NULL default '',
`size` int(11) NOT NULL default '0',
`path` varchar(60) NOT NULL default '',
`label` varchar(40) NOT NULL default '',
`tekst` text NOT NULL,
`datum` date NOT NULL default '0000-00-00',
`category` varchar(255) NOT NULL default '',
`klant` varchar(40) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)

EN de KLANT LOGO's:

CREATE TABLE `klanten` (
`k_id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`klant` varchar(40) NOT NULL default '',
`logoname` varchar(30) NOT NULL default '',
`logotype` varchar(30) NOT NULL default '',
`logosize` int(11) NOT NULL default '0',
`logopath` varchar(60) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`k_id`)


En als ik nu in phpmyadmin de volgende query uitvoer:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?
SELECT
  id,
  k_id,
  logoname,
  name,
  label,
  tekst,  
  upload.klant
          
FROM
  upload, klanten
WHERE
  upload.klant=klanten.klant
?>


Geeft hij mooi de klanten weer + hun bijbehorende logo. Maar is dat de juiste methode?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door david david
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.