JOIN LIMIT

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »
Naam Loos

Naam Loos

30/01/2010 10:15:00
Quote Anchor link
Ik heb nu de volgende query:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
$sql = "
    SELECT
    v.vak AS vakhoofdstuk,
    v.status,
    h.vak AS vakhoofd,
    h.hoofdstuk AS hoofdstuknum
    FROM
        vakken AS v
    INNER JOIN
        hoofdstukken AS h
        ON h.vak = v.vak
    WHERE
    v.school = '".$schoolcode."'
    LIMIT
    0,1
";


Nou geeft die op de tabel hoofdstukken en vakken een limit van 1 terwijl ik alleen een limit wil op de tabel vakken en niet hoofdstukken.

Ik heb al even gegoogeld maar ik kom niet echt iemand tegen met hetzelfde probleem... De vraag luidt dus: hoe krijg ik dit voor mekaar?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Naam Loos
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 09:04:17
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

30/01/2010 10:35:00
Quote Anchor link
Met deze limit wil je maar 1 resultaat, dus ook maar 1 hoofdstuk.
Is het niet mogelijk om ook dit bv erin te gooien?

v.vak = 'tennisles'

edit: is dit ook niet mogelijk?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
$sql = "
    SELECT
    v.vak AS vakhoofdstuk,
    v.status,
    h.vak AS vakhoofd,
    h.hoofdstuk AS hoofdstuknum
    FROM
        vakken AS v
    LIMIT
    0,1
    INNER JOIN
        hoofdstukken AS h
        ON h.vak = v.vak
    WHERE
    v.school = '".$schoolcode."'
";
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yearupie Achternaamloos
 
Naam Loos

Naam Loos

30/01/2010 10:40:00
Quote Anchor link
Nee dat is niet mogelijk. Krijg je een foutmelding.

Het moet er ongeveer zo uit komen te zien

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
VAK1
        1.     hoofdstuknaam     hoofdstukstatus
        2.     hoofdstuknaam     hoofdstukstatus
        3.     hoofdstuknaam     hoofdstukstatus
        4.     hoofdstuknaam     hoofdstukstatus
        5.     hoofdstuknaam     hoofdstukstatus

VAK2
        1.     hoofdstuknaam     hoofdstukstatus
        2.     hoofdstuknaam     hoofdstukstatus
        3.     hoofdstuknaam     hoofdstukstatus
        4.     hoofdstuknaam     hoofdstukstatus
        5.     hoofdstuknaam     hoofdstukstatus

enz. enz.
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

30/01/2010 10:43:00
Quote Anchor link
Waarom zet je er dan een limit in?
Als je die eruit haalt kun je dat toch maken..?
 
Naam Loos

Naam Loos

30/01/2010 10:48:00
Quote Anchor link
Nee, dan krijg ik dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
VAK1
        1.     hoofdstuknaam     hoofdstukstatus
VAK1
        2.     hoofdstuknaam     hoofdstukstatus
VAK1
        3.     hoofdstuknaam     hoofdstukstatus
VAK1
        4.     hoofdstuknaam     hoofdstukstatus

De rest van mijn script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<?php
$sql
= "
    SELECT
    v.vak AS vakhoofdstuk,
    v.status,
    h.vak AS vakhoofd,
    h.hoofdstuk AS hoofdstuknum
    FROM
        vakken AS v

    INNER JOIN
        hoofdstukken AS h
        ON h.vak = v.vak
    WHERE
    v.school = '"
.$schoolcode."'

    LIMIT
    0,1

"
;

if(!$res = mysql_query($sql))
{

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
}

elseif(mysql_num_rows($res) == 0)
{

    echo 'Geen resultaten gevonden';
}

else
{
    while($row = mysql_fetch_assoc($res))
    {

?>

<tr>
<td><a href="les.php?vak=<?php echo $row['vakhoofdstuk']; ?>"><?php echo $row['vakhoofdstuk']; ?></a></td>
<td>leeg</td>
<td>leeg</td><td>
<?php
if ($row['status'] == '0') {
echo '<center><img src="icons/flag_blue.png" title="Niet aan begonnen."></center>';
}
elseif ($row['status'] == '1') {
echo '<center><img src="icons/flag_orange.png" title="Mee bezig."></center>';
}
else {
echo '<center><img src="icons/flag_green.png" title="Klaar."></center>';
}

?>
</td>
</tr>
<tr>
<td><?php echo $row['hoofdstuknum']; ?></td>
<td><?php echo $row['vakhoofd']; ?></td>
<td>leeg</td>
<td>leeg</td>
</tr>

<?php
    }
}


?>
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

30/01/2010 11:15:00
Quote Anchor link
Kijken of het hoofdstuk 1 is, dan het vak weergeven.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
<?php
$sql
= "
    SELECT
    v.vak AS vakhoofdstuk,
    v.status,
    h.vak AS vakhoofd,
    h.hoofdstuk AS hoofdstuknum
    FROM
        vakken AS v

    INNER JOIN
        hoofdstukken AS h
        ON h.vak = v.vak
    WHERE
    v.school = '"
.$schoolcode."'
"
;

if(!$res = mysql_query($sql))
{

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
}

elseif(mysql_num_rows($res) == 0)
{

    echo 'Geen resultaten gevonden';
}

else
{
    while($row = mysql_fetch_assoc($res))
    {

        if($row['hoofdstuknum'] == 1)
        {

            ?>

            <tr>
                <td><a href="les.php?vak=<?php echo $row['vakhoofdstuk']; ?>"><?php echo $row['vakhoofdstuk']; ?></a></td>
                <td>leeg</td>
                <td>leeg</td><td>
                <?php
                if ($row['status'] == '0') {
                    echo '<center><img src="icons/flag_blue.png" title="Niet aan begonnen."></center>';
                }
elseif ($row['status'] == '1') {
                    echo '<center><img src="icons/flag_orange.png" title="Mee bezig."></center>';
                }
else {
                    echo '<center><img src="icons/flag_green.png" title="Klaar."></center>';
                }

                ?>
</td>
            </tr>
            <?php } ?>
            <tr>
                <td><?php echo $row['hoofdstuknum']; ?></td>
                <td><?php echo $row['vakhoofd']; ?></td>
                <td>leeg</td>
                <td>leeg</td>
            </tr>
            
            <?php
    }
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yearupie Achternaamloos
 
Naam Loos

Naam Loos

30/01/2010 11:22:00
Quote Anchor link
Het werkt! Nog niet eens aan gedacht om het zo te doen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.