join login form werkend met database

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mit

mit

26/12/2008 10:56:00
Quote Anchor link
Hi mensen ik heb een pagina gesliced in photoshop en nu wil ik een join login form in dreamweaver plaatsen.

Hier is het plaatje:

http://img152.imageshack.us/img152/5951/capazooworldandglobelx9.jpg

En hier is de code die er voor nodig is.

<div class="boxContent"><form action="http://community.maroclife.nl/member.php" method="POST">
<input type="hidden" name="relocate" value="/index.php" />
<div class="login_form_cont">
<div class="login_form_warning"></div>
<div class="login_form_row">
<div class="clear_both"></div>
<div class="login_form_label">Nickname:</div>
<div class="login_form_val">

<input type="text" name="ID" class="login_form_input" />
</div>
<div class="clear_both"></div>
</div>
<div class="login_form_row">
<div class="clear_both"></div>
<div class="login_form_label">Password:</div>
<div class="login_form_val">

<input type="password" name="Password" class="login_form_input" />
</div>
<div class="clear_both"></div>
</div>
<div class="login_form_row">
<div class="clear_both"></div>
<div class="login_form_label"><input type="checkbox" name="rememberMe" /></div>
<div class="login_form_val">
Remember Me
</div>

<div class="clear_both"></div>
</div>
<div class="login_form_row_forgot">
<a href="http://community.maroclife.nl/forgot.php">Forgot Password?</a>
</div>
<div class="login_form_row">
<div class="clear_both"></div>
<div class="login_form_label"></div>

<div class="login_form_val">
<input type="submit" class="login_form_submit" value="Log in"/>
</div>
<div class="clear_both"></div>
</div>

<div class="login_form_join">
or <a href="http://community.maroclife.nl/join.php">Join Now</a>
</div>

</div>

</form></div>
</div>
</div>

Hoe krijg ik dit werkend met de al bestaande database?

aub in details

De login.php en join.php en join_login_form.html etc bestaan al.
als iemand een file nodig heeft dan kan ik die uploaden

Het gaat er dus alleen om dat leden kunnen inloggen en aanmelden.


ik zou enige hulp zeer op prijs stellen.

alvast bedankt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mit
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 14:15:50
 
Joren de Wit

Joren de Wit

26/12/2008 13:23:00
Quote Anchor link
Jij verstuurt het login formulier naar member.php, daar zul je dus ook de afhandeling van het formulier moeten laten plaatsvinden...

Loginscripts revisited

Kijk eens naar deze tutorial, daarin wordt heel duidelijk uitgelegd hoe je een loginscript op kunt zetten.
 
Mit

mit

26/12/2008 23:43:00
Quote Anchor link
ik wil liever dat de member op de hoofdpagina inlogt..
De geslicde foto is de hoofdpagina..

Ze hoeven alleen in te loggen en klikken op inloggen.

Kan je het mij stap voor stap uitleggen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.