Join

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »
Emiel de Beer

Emiel de Beer

25/11/2011 00:34:05
Quote Anchor link
Hallo! ik ben al dagen bezig om de juiste informatie uit mijn database te halen. Krijg het niet voor elkaar :s

Dit zijn mijn tabllen:

CREATE TABLE `match_item` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`merk` varchar(100) default NULL,
`type` varchar(100) default NULL,
`bouwjaar` varchar(100) default NULL,
`kmstand` varchar(100) default NULL,
`kleur` varchar(100) default NULL,
`wbkwar` varchar(100) default NULL,
`brandstof` varchar(100) default NULL,
`bijzonder` varchar(100) default NULL,
`prijs` varchar(100) default NULL,
PRIMARY KEY (`id`)

CREATE TABLE `match_item_image` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`item_id` bigint(11) default NULL,
`image` varchar(255) default NULL,
PRIMARY KEY (`id`)

Hij plaatst dus de plaatjes en informatie die bij de plaatjes hoort apart. Nu wil ik een overzichtje maken waar het eerste plaatje uit match_item_image komt en de informatie uit match_item. Ik krijg niet voor elkaar. Kan iemand helpen om in de goeie richting te komen?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 13:52:16
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/11/2011 00:36:11
Quote Anchor link
Wat heb je al geprobeerd?
 
Emiel de Beer

Emiel de Beer

25/11/2011 00:47:22
Quote Anchor link
van alles haha maar dit is de laatste maar dan krijg ik een error (Column 'id' in on clause is ambiguous)

ELECT
*
FROM
match_item
JOIN match_item_image ON id = item_id
WHERE
iten_id < 1
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/11/2011 00:54:14
Quote Anchor link
Je wilt in een JOIN nooit alles (*) selecteren, selecteer gewoon de nodige velden, en alles komt goed. Gebruik een AS (alias) voor de velden waarop je JOINed.

Die foutmelding wordt veroorzaakt omdat er al een gelijknamig veld in je result terrecht komt.
Gewijzigd op 25/11/2011 01:31:21 door - Ariën -
 
Emiel de Beer

Emiel de Beer

25/11/2011 01:23:07
Quote Anchor link
uhm dat werkt niet. krijg ik dezelfde fout. Deze werkt wel alleen laat hij dan alle plaatjes zien

SELECT
*
FROM
match_item
JOIN match_item_image ON match_item.id = match_item_image.item_id

heb met WHERE item_id < 1 geprobeerd alleen dan laat hij alle plaatje met item_id 1 zien
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/11/2011 01:31:49
Quote Anchor link
Waarom selecteer je wederom 'alles'?
 
Emiel de Beer

Emiel de Beer

25/11/2011 01:40:37
Quote Anchor link
SELECT merk, type, bouwjaar, kmstand, wbkwar, brandstof, prijs, image
FROM match_item
JOIN match_item_image ON match_item.id = match_item_image.item_id
WHERE match_item_image.item_id < 2

Dit werkt ook wel maar dan krijg ik als nog een hele lijst met alle plaatjes. de item_id word niet gelinkt aan de id van match_item. Misschien komt dit door de array waar ik hem inplaats?
Gewijzigd op 25/11/2011 02:36:34 door Emiel de Beer
 
Erwin H

Erwin H

25/11/2011 08:47:05
Quote Anchor link
Dat "kan" komen doordat je nu in de where clause een veld gebruikt uit de gejoinde tabel en niet uit de main tabel. Dus je kan eens proberen om ipv
"WHERE match_item_image.item_id < 2"
de where clause op de eerste tabel toe te passen
"WHERE match_item.id < 2".
 
Stephan Dorst

Stephan Dorst

25/11/2011 08:49:53
Quote Anchor link
ok
Gewijzigd op 25/11/2011 08:51:20 door Stephan Dorst
 
Emiel de Beer

Emiel de Beer

25/11/2011 09:02:30
Quote Anchor link
Had ik ook al geprobeerd. Helaas werkt dat ook niet. Zelfde resultaat.
Gewijzigd op 25/11/2011 09:03:09 door Emiel de Beer
 
Erwin H

Erwin H

25/11/2011 09:10:48
Quote Anchor link
Hoeveel items heb je in de DB, hoeveel plaatjes (en hoeveel normaal gesproken per item) en hoeveel krijg je eruit als je verschillende opties in je where clause opneemt. < 2, = 2 etc?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

25/11/2011 11:12:01
Quote Anchor link
Je moet ook altijd een tabel.col syntax gebruiken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
SELECT m.merk, m.type, m.bouwjaar, p.image
FROM match_item AS m
LEFT JOIN match_item_image AS p
    ON m.id = p.item_id
WHERE m.id = 1

Met een left join voorkom je dat als er geen image bij een item is dit wordt overgeslagen
Gewijzigd op 25/11/2011 12:22:16 door Ger van Steenderen
 
Emiel de Beer

Emiel de Beer

25/11/2011 11:53:05
Quote Anchor link
Ik ben nu nog op mijn werk maar ik ga het gelijk proberen als ik thuis ben.

Toevoeging op 25/11/2011 14:06:37:

Helaas weer niet! hij laat alsnog alle plaatjes zien met de info erbij. ik twijfel nu of het niet aan mijn array ligt. Voor de zekerheid de hele code.
dit is het resultaat klik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
include("admin/config.php");

//Gegevens uit MySQL halen
$data = mysql_query("SELECT m.merk, m.type, m.bouwjaar, p.image
FROM match_item AS m
LEFT JOIN match_item_image AS p
    ON m.id = p.item_id
WHERE m.id = 1

"
) or die(mysql_error());

//array voor een 1 auto
while($info = mysql_fetch_array( $data ))
{

?>



<table width="750" height="75">
    <tr>
        <td height="75" width="120" rowspan="2"><?php Print "<img src=/admin/images/".$info['image'] . " height='75' width='120'>"; ?></td>
        <td height="25" width="630" Valign="top"><?php Print " ".$info['merk'] . " ".$info['type'] . " "; ?></td>
    </tr>
    <tr>
        <td height="50" width="630" Valign="top">info</td>
    </tr>
</table>

<?php } ?>


Toevoeging op 26/11/2011 01:32:03:

Heb het eindelijk voor elkaar!!!

Dit is hem geworden uiteindelijk:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
//Gegevens uit MySQL halen
$data = mysql_query("SELECT m.merk, m.type, m.bouwjaar, p.image
FROM match_item AS m
LEFT JOIN match_item_image AS p
    ON m.id = p.item_id
GROUP BY p.item_id ORDER BY m.id
Gewijzigd op 25/11/2011 14:20:00 door Emiel de Beer
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.