jpg/png #111111 != backound-color:#111111;

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »
Pepijn de vos

pepijn de vos

24/09/2008 16:00:00
Quote Anchor link
ik heb hier echt iets heel raars...
ik heb een png/jpg plaatje dat overloopt in de achtergrond kleur dan dan ophoud, maar het plaatje heeft een andere kleur dan de achtergrond, terwijl ze wel allebei #111111 zijn.

tot zo ver(allemaal mac)
safari 3: goed
firefox 3: fout
opera 9: fout
ie 6: fout

heeft het iets te maken met hoe ik het plaatje opsla?
ik zou natuurlijk een herhalend plaatje van 1X1px kunnen gebruiken, maar liever heb ik gewoon de zelfde kleur in het plaatje als er omheen.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 08:46:24
 

24/09/2008 16:02:00
Quote Anchor link
Voorbeeld online?
 
Nils Kuijpers

Nils Kuijpers

24/09/2008 16:09:00
Quote Anchor link
Heb ik toevallig ook last van, 2 png'tjes, in internet explorer zijn de kleuren anders, wat nergens op slaat, in de rest is het goed.
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

24/09/2008 16:38:00
Quote Anchor link
nee, geen voorbeeld online, helaas.
 
Bart van der veen

bart van der veen

24/09/2008 16:50:00
Quote Anchor link
screendump dan ergens?
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

24/09/2008 17:58:00
Quote Anchor link
kan ik wel maken, maar wat heb je daar aan?
dan kan je zien dat er toch echt een verschil is, maar dat kan ik je zo ook wel vertellen: de ene grijs is lichter dan de ander.(ik ken een vriend die hetzelfde heeft gehad met roze, en nlls schijnt er ook last van te hebben)

ik heb ooit iets gelezen(in zo'n lang w3c artikel) dat er iets was met gamma en plaatjes... andere optie zou misschien kunnen zijn dat er wel of geen kleur profiel bij zit, maar ik word er geen wijs uit.
 
- -

- -

24/09/2008 18:01:00
Quote Anchor link
Transparantie?

En geef toch even een voorbeeld/screenshot, een tandarts moet ook je tanden zien in plaats van "die tand linksboven".
 
Jelmer -

Jelmer -

24/09/2008 18:22:00
Quote Anchor link
Misschien heeft dit er iets mee te maken: http://webkit.org/blog/73/color-spaces/

Verder wil het nog wel eens helpen om de "gamma" van een plaatje op 0 te zetten.
 
Bart van der veen

bart van der veen

24/09/2008 18:49:00
Quote Anchor link
installeer even collorzilla en kijk waar de fout zit, plaatje of css
 
Marien xD

Marien xD

24/09/2008 18:53:00
Quote Anchor link
Als je dus een voorbeeld online zet kunnen wij het zien en analyseren bij de bron. Vraag en antwoord duurt dus langer. De vraag word alleen maar gesteld om je snel te kunnen helpen.
 
Han eev

Han eev

24/09/2008 19:50:00
Quote Anchor link
Dat probleem is algemeen hoor, probeer jij maar eens een PNG en JPG met dezelfde kleur codes, er hetzelfde uit te laten zien.

Dat werkt nooit, vooral IE heeft er last van.
CSS en PNG kleuren zijn nooit gelijk.
Hoe ik het oplos? Gifje, of JPG. Het is een super lastig probleem.
Als ik er naast zit, hoor ik het graag ;-)
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

24/09/2008 21:32:00
Quote Anchor link
wss zou Opera dan ook goed moeten werken, dat is nl. ook webkit.
 

24/09/2008 21:56:00
Quote Anchor link
Jurgen schreef op 24.09.2008 21:32:
wss zou Opera dan ook goed moeten werken, dat is nl. ook webkit.

Euh dat is totaal niet waar, Opera heeft z'n eigen engine. Safari is webkit.
Wiki Opera.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Bart van der veen

bart van der veen

24/09/2008 22:07:00
Quote Anchor link
ik heb ff een testje gemaakt:

png-24 met een achtergrondkleur: #006699
en een achtergrondkleur van: #006699 via css


check
http://browsershots.org/http://www.nvmac.nl/temp/
voor resultaten

ik zie geen verschillen in achtergrondkleur.
 
Joey Drieling

Joey Drieling

01/02/2009 18:12:00
Quote Anchor link
Dit is een bekend probleem bij IE die leest de gamma niet goed.

Met het progje (tweakpng) kan je dit verhelpen.
Download: http://entropymine.com/jason/tweakpng

Open tweakpng open de png die problemen geeft, in de collum Chunk staat er een regel gAMA die deleten en weer opslaan klaar ben je.

Werk in alle browsers ;)

Getest in:
- IE 6, 7 en 8
- Firefox 2 en 3
- Chrome
- Safari
- Opera
- Netscape
- Flock
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joey Drieling
 
Niek Weevers

Niek Weevers

01/02/2009 20:23:00
Quote Anchor link
Sla je de png wel op via 'opslaan voor web'?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.