jQuery calculation plugin

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »
Gammele vraal

gammele vraal

11/10/2011 15:42:03
Quote Anchor link
Beste PHP hulpers,

ik probeer op een gemiddelde te bereken m.b.v de calculation plugin (http://www.pengoworks.com/workshop/jquery/calculation/calculation.plugin.htm).
Wat ik graag wil is select fields én select fields op tellen.
De volgende code gebruik ik nu:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27


    <script type="text/javascript">
    var bIsFirebugReady = (!!window.console && !!window.console.log);

    $(document).ready(
        function (){
            // update the plug-in version
            $("#idPluginVersion").text($.Calculation.version);
            
            $("input[id^=calced]").avg({
                bind:"keyup"
                , selector: "#totalAvg"
                // if an invalid character is found, change the background color
                , onParseError: function(){
                    this.css("backgroundColor", "#cc0000")
                }
                // if the error has been cleared, reset the bgcolor
                , onParseClear: function (){
                    this.css("backgroundColor", "");
                }
            });

        }
    );
    
    </script>


Met de volgende HTML code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
            <p id="ex-avg">
                Numbers:
                <select name="avg" id="calced">
                    <option value="10">10</option>
                    <option value="100">100</option>
                </select>
                <input name="avg" value="0" size="2" type="text" id="calced">
                <input name="avg" value="80" size="2" type="text" id="calced">
                <input name="avg" value="60" size="2" type="text" id="calced">
                <input name="avg_alt" value="40" size="2" type="text" id="calced">
                &nbsp;&nbsp;
                Average:
                <input name="totalAvg" id="totalAvg" value="45" size="2" readonly="readonly" type="text">

            </p>
        


Wat ik heb geprobeerd is een zelfde functie te maken met "select.name" en i.p.v keyup "change" maar dit werkt helaas niet. Waarschijnlijk is er een losse functie nodig die beide waarden optelt en deelt door het aantal waarden. Misschien kan het korter, wie kan me op weg helpen?
Gewijzigd op 11/10/2011 15:42:49 door Gammele vraal
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 14:44:27
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

11/10/2011 15:55:38
Quote Anchor link
Ik denk dat het fout gaat doordat je de id 'calced' meerdere keren in je HTML gebruikt. Een id moet uniek zijn. Dank dat je beter een class calced kan gebruiken en daarmee kan werken in jQuery.
 
Gammele vraal

gammele vraal

11/10/2011 16:00:35
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie Elwin, ik heb het nu zo dat het alleen select fields zijn. Dat is op zich ook geen probleem. Als ik nu de Controls gebruik wordt er wel een bar geladen, maar wanneer ik waardes verander niet. Het cijfer komt dan alleen in de div te staan. Weet jij hoe ik deze waarde kan inladen in de progress bar?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html><head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1">
    <title>jQuery Calculation Plug-in</title>

    <!---// LaadjQuery v1.3.1 from the GoogleAPIs CDN //--->
    <script type="text/javascript" src="calculation.plugin_bestanden/jquery.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="calculation.plugin_bestanden/jquery_002.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="calculation.plugin_bestanden/jquery_003.js"></script>
    <!---// LaadjQuery v1.3.1 from the GoogleAPIs CDN //--->

    <script type="text/javascript" src="js/jquery.progressbar.js"></script>
    <script type="text/javascript">
    var bIsFirebugReady = (!!window.console && !!window.console.log);

    $(document).ready(
        function (){
            // update the plug-in version
            $("#idPluginVersion").text($.Calculation.version);
            
            
        
            $("select[id^=calced]").avg({
                bind:"change"
                , selector: "#pb1"
                // if an invalid character is found, change the background color
                , onParseError: function(){
                    this.css("backgroundColor", "#cc0000")
                }
                // if the error has been cleared, reset the bgcolor
                , onParseClear: function (){
                    this.css("backgroundColor", "");
                    
                }
            });
            
        
        }


    );
            
    </script>
    <style type="text/css">
        table tr { vertical-align: top; }
        table td { padding: 3px; }
        div.contentblock { padding-bottom: 25px; }    
        #uploadprogressbar { display: none; }
    </style>


</head>
<body>

            <p>
            <div class="contentblock">
                <table>
                    <tr><td>Auditscore</td><td><span class="progressBar" id="pb1">75%</span></td></tr>

                </table>
                <strong>Controls: </strong>
                <a href="#" onclick="$('#pb1').progressBar(20);">20</a> |
                <a href="#" onclick="$('#pb1').progressBar(40);">40</a> |
                <a href="#" onclick="$('#pb1').progressBar(60);">60</a> |
                <a href="#" onclick="$('#pb1').progressBar(80);">80</a> |
                <a href="#" onclick="$('#pb1').progressBar(100);">100</a>
            </div>
            </p>


            <p id="ex-avg">
                Criteria:
                <select name="avg1" id="calced" class="styleselectbutton">
                    <option value="10">10</option>
                    <option value="20">20</option>
                </select>
                <select name="avg2" id="calced" class="styleselectbutton">
                    <option value="10">10</option>
                    <option value="20">20</option>
                </select>
                <select name="avg3" id="calced" class="styleselectbutton">
                    <option value="10">10</option>
                    <option value="20">20</option>
                </select>
                <select name="avg4" id="calced" class="styleselectbutton">
                    <option value="10">10</option>
                    <option value="20">20</option>
                </select>
                &nbsp;&nbsp;
        
                <!-- <input name="totalAvg" id="totalAvg" value="45" size="2" readonly="readonly" type="text"> -->

            </p>
        



</body></html>


Toevoeging op 11/10/2011 16:13:08:

Opgelost:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
    <script type="text/javascript">
    var bIsFirebugReady = (!!window.console && !!window.console.log);

    $(document).ready(
        function (){
            // update the plug-in version
            $("#idPluginVersion").text($.Calculation.version);
            
        
            $("select[id^=calced]").avg({
        
                bind:"change"

                , oncalc: function (value, settings){
                     $("#pb1").progressBar(value);
                }
            });
            
        
        }
        

    );
            
    </script>


Toch bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.