JQuery kijken of er HTML/waarde bestaat

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ferdi R

Ferdi R

22/04/2015 16:27:11
Quote Anchor link
Waarom lukt dit niet? ik heb al verschillende geprobeerd zoals met val()


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
    <script type="text/javascript">
    $(function(){
      if($('p#check').text() == ''){
          $('li.helen').text('?');
          $('li.teller').text('?');
          $('li.noemer').text('?');
      }else{
      
        
        var helen = $('p.ahelen').text();
        $('li.helen').text(helen);
        
        var teller = $('p.ateller').text();
        $('li.teller').text(teller);
        
        var noemer = $('p.anoemer').text();
        $('li.noemer').text(noemer);

      });

    });
    </script>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 17:27:37
 
Inter Kode

Inter Kode

23/04/2015 15:29:11
Quote Anchor link
Aangezien je geen html code laat zien moet ik maar een gokje wagen, maar dit zou moeten werken :

http://jsfiddle.net/interkode/6ujz7tLx/
 
Jacco Engel

Jacco Engel

24/04/2015 10:48:14
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<script type="text/javascript">
    $(document).ready(function(){
      if($('p#check').html().trim() == ''){
          $('li.helen').html('?');
          $('li.teller').html('?');
          $('li.noemer').html('?');
      }else{
      
        
        var helen = $('p.ahelen').html();
        $('li.helen').html(helen);
        
        var teller = $('p.ateller').html();
        $('li.teller').html(teller);
        
        var noemer = $('p.anoemer').html();
        $('li.noemer').html(noemer);

      });

    });
    </script>


Dit is mijn blinde gok :).

PS:
TS , mn auto doet een beetje raar, hij heeft 4 wielen en een motor, weet jij mischien waarom?
Gewijzigd op 24/04/2015 10:51:31 door Jacco Engel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.