Jquery load content show content

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Casper B

Casper B

02/03/2012 21:53:08
Quote Anchor link
Beste Mensen,

Ik ben al een tijdje bezig met een bepaalde techniek, maar kom er niet uit hoe ik dit moet uitpakken.

Wat ik wil is het volgende.
Het gaat om een portfolio site voor een fotograaf. Wanneer je op een bepaald event klikt, krijg je een overzicht met thumbs met foto's van het desbetreffende event. Wat ik nu wil is, wanneer er op een willekeurige thumb wordt geklikt, er een div open slide en de thumbs naar ondere meeduwd als het waren.

Waarna er in die div een slider staat.
Zovel de image als de content moet automatisch veranderen.

De stappen samengevat:

Overzicht van thumbnails
Klik op een willekeurige projectbox a tag
Slide the contentbox naar beneden.
Navigatie via de slideshow, opacity laat zien welke foto het is.


Kan iemand mij hierin helpen?

Alvast enerom bedankt.
Casper

Toevoeging op 02/03/2012 21:59:05:

Om het wat beter te verduidelijken,
dit is het idee wat ik wil, alleen dat hij maar 1 keer open gaat, tenzij je op close klikt...
http://themes.nistic.com/william/

Verder is het belangrijk dat, wanneer je bijv op foto 2 klikt dat je dan niet standaard foto 1 krijgt maar daadwerkelijk ook foto 2.

En nog een voorbeeld: http://8020.com/
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 02:50:33
 
Erwin H

Erwin H

03/03/2012 10:20:08
Quote Anchor link
Om bij het begin te beginnen. Wat heb je wel al en wat is het eerste probleem waar je tegen aan loopt. Op zich is alles wat je wilt namelijk niet zo moeilijk met JQuery, alleen je zal het wel stap voor stap moeten doen.
 
Wouter J

Wouter J

03/03/2012 10:46:48
Quote Anchor link
Even een simpel opzetje met alleen de stappen van hoe het in elkaar zit, vervolgens moet jij dit natuurlijk nog omzetten in een normale goed werkende pagina:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
jQuery(function($) {

   $('.portfolio-items').click(function() {
     %('.portfolio-description').slideUp(200);
     $('.portfolio-description#' + $(this).attr('href')).slideDown(500);

     $(this).animate({opacity: 1}, 300);
     return false;
   });

});
 
Casper B

Casper B

03/03/2012 11:28:10
Quote Anchor link
Oke bedankt. Ik ga er eens mee zitten coderen.
Ik had zelf een beetje gekeken hoe de website van 8020 er uit zag qua code. Deze heb ik redelijk ver weten te verschonen wat voor mij nog van belang was.

De pagina bestond uit verschillende divs met de project naam als id. Wanneer je op bijv. Nederland klikt, krijg je de pagina nederland (display: none wordt dan overschreden) etc.

Die pagina bevat steeds een slider met de bijbehorende inhoud.
Zoals in de code te zien is een slider voor #better-place en #wb.

Deze wil ik nu eigenlijk samenvoegen tot 1 slider.



Wat ik nu nog wil bereiken is dat je met de links een bepaalde foto te zien krijgt,
als voorbeeld: je kiest thumb 2, je krijgt foto 2.

Wat dan nog de bedoeling is, is dat ik dan vanaf foto 2 verder kan slide met de nav van de slider naar foto 3 etc. of terug naar foto 1. En dat de title ook van die bepaalde foto geshowed wordt.

Hopelijk kunnen jullie mij helpen.

Hierbij de codes:

index.html
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
    <title>80/20</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"/>

    <script src="data/project-images.js" type="text/javascript" charset="utf-8"></script>
    <script src="js/jquery-1.4.4.min.js" type="text/javascript" charset="utf-8"></script>
    <script src="js/jquery.easySlider.js" type="text/javascript" charset="utf-8"></script>
    <script src="js/jquery.imgload.js" type="text/javascript" charset="utf-8"></script>

    <script src="js/master.js" type="text/javascript" charset="utf-8"></script>
    
    <style type="text/css">
h1,h2,h3,h4,h5,h6,p,blockquote,img { margin:0; padding:0; border:0; outline:0; font-weight:inherit; font-style:inherit; font-size:100%; font-family:inherit; vertical-align:baseline; }
:focus { outline:0; }
a:active { outline:none; }
ol,ul { list-style:none; }




/* ********************************************************************************* */
/* 1.    Document Setup */
/* ********************************************************************************* */

body {
    font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size: 12px;
    color: #333;
    margin: auto;
    background: #f4f4f4 url(../images/bg.jpg) center top fixed;
}


#work {
    height: auto;
    width: 920px;
    margin: 20px auto;    
}

#projectbox {
    padding: 0;
    margin: 0;
    height: 300px;
    width: 295px;
}
#projectbox li {
    -moz-transition: all 0.2s ease-in-out 0s;
    display: block;
    float: left;
}


#projectbox a {
    -moz-transition: all 0.2s ease-in-out 0s;
    color: #3333;
    display: block;
    height: 233px;
    float: left;
    text-decoration: none;
    text-transform: uppercase;
}




#work-container {
    height: 0;
    margin-top: -1px;
    overflow: hidden;
    position: relative;
    width: 920px;
}
div.work-details {
    border-bottom: 1px solid #CCCDCE;
    border-top: 1px solid #CCCDCE;
    display: none;
    position: absolute;
    top: 0;
    width: 920px;
}
div.work-details section {
    margin: 0 auto;
    width: 920px;
}
div.work-details section:after {
    clear: both;
    content: ".";
    display: block;
    height: 0;
    line-height: 0;
    visibility: hidden;
}





.sliderbox {
    height: 550px;
    width: 920px;
    margin: 0 auto 0 auto;
    float: left;
    position: relative;
    background: #FFF;
}

.sliderbox ul, .sliderbox li {
    line-height: 0;
    list-style: none outside none;
    margin: 0;
    padding: 0;
}
.sliderbox li {
    height: 500px;
    width: 920px;
    position: relative;
}
.sliderbox img {
    position: absolute;
    left: 0;
    top: 0;
    z-index: 0;
}
.sliderbox img.empty {
    z-index: 100;
}
.sliderbox div {
    background-color: #444751;
    bottom: 0;
    color: #A2A3A8;
    height: 50px;
    left: 0;
    position: absolute;
    width: 920px;
}
.sliderbox div span {
    position: absolute;
}
.sliderbox div span.control-prev {
    left: 15px;
    top: 15px;
}
.sliderbox div span.control-next {
    left: 56px;
    top: 16px;
}
.sliderbox div span.control-counter {
    right: 30px;
    top: 26px;
}
.sliderbox div span a {
    display: block;
    height: 31px;
    text-indent: -9999px;
    width: 31px;
}
.sliderbox div span.control-prev, .sliderbox div span.control-prev a {
    background: url("img/control-prev.png") no-repeat scroll 0 0 transparent;
    height: 31px;
    width: 31px;
}
.sliderbox div span.control-next, .sliderbox div span.control-next a {
    background: url("img/control-next.png") no-repeat scroll 0 0 transparent;
    height: 31px;
    width: 31px;
}
.sliderbox div span a:hover {
    background-position: 0 -31px;
}












.contentbox {
    height: auto;
    width: 920px;
    margin: 17px 0 0 0;
    float: left;
    background: #FFF;
}

.titlebox {
    height: 30px;
    padding: 16px 10px 4px 10px;
    font-size: 16px;
    color: #FFF;
    text-align: center;
    background: #444750;
}
.navbox {
    height: auto;
    padding: 20px 20px 20px 20px;
    font-size: 16px;
    color: #FFF;
    background: #444750;
}
.textbox {
    height: auto;
    padding: 20px 20px 20px 20px;
}
#textalign {
    text-align: left;
    padding: 16px 10px 4px 20px;
}

#close {
    height: 40px;
    width: 40px;
    
}

    
    </style>
</head>

<body>
    

    
    
    
    <section id="work">
        
        
        <section id="work-container">
            

            <div id="better-place" class="work-details">
            
                <section>

                    <div class="sliderbox">
                        <ul>
                            <li><img src="img/evo.jpg" alt="" /></li>

                        </ul>
                    </div>
                    
                    <div class="contentbox">
                        <div class="navbox">EVO.</div><!-- End .titlebox -->
                        <div class="textbox">
                    Scuderia Hanseat October 2011,
                    <br>
                    Nrburgring GP-strecke, Paddock
                        </div><!-- End .textbox -->
                    </div><!-- End .contentbox -->

                
                </section>
                
            </div> <!-- close #better-place -->

            
            <div id="wb" class="work-details">
            
                <section>

                    <div class="sliderbox">
                        <ul>
                            <li><img src="img/sls.jpg" alt="" /></li>
                        </ul>
                    </div>
                    
                    <div class="contentbox">
                        <div class="navbox">SLS.</div><!-- End .titlebox -->
                        <div class="textbox">
                    RTS Trackdays, August 2011,
                    <br>
                    Nordschleife, T13
                        </div><!-- End .textbox -->
                    </div><!-- End .contentbox -->
                </section>
                
            </div> <!-- close #wb -->
            
            
                        
            
        </section> <!-- close #work-container -->
        <br><br><br><br><br><br>
        
        <ul id="projectbox">
            <li id="projectbox-better-place"><a href="#better-place"><span class="project-name">EVO.</span></a>
        </ul>
        <ul id="projectbox">
            <li id="projectbox-wb"><a href="#wb"><span class="project-name">SLS.</span></a></li>
            <br>

        </ul>

        
    </section> <!-- close #work -->


    

</body>
</html>







JQUERY EASYSLIDER
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
/*
 *     Easy Slider 1.7 - jQuery plugin
 *    written by Alen Grakalic    
 *    http://cssglobe.com/post/4004/easy-slider-15-the-easiest-jquery-plugin-for-sliding
 *
 *    Copyright (c) 2009 Alen Grakalic (http://cssglobe.com)
 *    Dual licensed under the MIT (MIT-LICENSE.txt)
 *    and GPL (GPL-LICENSE.txt) licenses.
 *
 *    Built for jQuery library
 *    http://jquery.com
 *
 */
 
/*
 *    markup example for $("#slider").easySlider();
 *    
 *     <div id="slider">
 *        <ul>
 *            <li><img src="images/01.jpg" alt="" /></li>
 *            <li><img src="images/02.jpg" alt="" /></li>
 *            <li><img src="images/03.jpg" alt="" /></li>
 *            <li><img src="images/04.jpg" alt="" /></li>
 *            <li><img src="images/05.jpg" alt="" /></li>
 *        </ul>
 *    </div>
 *
 */

(function($) {

    $.fn.easySlider = function(options){
      
        // default configuration properties
        var defaults = {            
            prevId:         "prev",
            prevText:         "Previous",
            nextId:         "next",
            nextText:         "Next",
            controlsShow:    true,
            controlsFade:    true,
            speed:             800,
            auto:            false,
            pause:            2000,
            continuous:        true,
            project:        "project"
        };
        
        var options = $.extend(defaults, options);  
                
        this.each(function() {
            
/* --------------------------------------------------------------------------
    =setup
--------------------------------------------------------------------------- */
            
            var obj = $(this);
            var s = $("li", obj).length;
            var w = $("li", obj).width();
            w = 920; // hardcoded for legacy support
            var h = $("li", obj).height();
            h = 500; // hardcoded for legacy support
            var clickable = true;
            obj.css("overflow","hidden");
            var ts = s-1;
            var t = 0;
            
            // setup ids for injected elements based on project name
            var counterId = "counter-"+options.project;
            var prevId = "prev-"+options.project;
            var nextId = "next-"+options.project;
            
            // display values for x/y readout
            var countCurrent = 1;
            var countTotal = s;
            
            // setup row of images
            $("ul", obj).css("width",s*w);
            if(options.continuous){
                $("ul", obj).prepend($("ul li:last-child", obj).clone().css("margin-left","-"+ w +"px"));
                $("ul", obj).append($("ul li:nth-child(2)", obj).clone());
                $("ul", obj).css("width",(s+1)*w);
            };
            $("li", obj).css("float","left");
            
            // setup controls                    
            if(options.controlsShow){
                var html;
                html += "<div>";
                html += "<span id=\""+prevId+"\" class=\"control-prev\"><a href=\"javascript:void(0);\">"+ options.prevText +"</a></span>";
                html += "<span id=\""+counterId+"\" class=\"control-counter\"></span>";
                html += "<span id=\""+nextId+"\" class=\"control-next\"><a href=\"javascript:void(0);\">"+ options.nextText +"</a></span>";
                html += "</div>";
                $(obj).append(html);
            };
            
            // add function to anchor image wrapper
            $("img", obj).wrap("<a href=\"javascript:void(0);\"></a>");
            $("li a", obj).click(function(){
                animate("next",true);
            });
            // add function to next/prev buttons
            $("a","#"+nextId).click(function(){        
                animate("next",true);
            });
            $("a","#"+prevId).click(function(){        
                animate("prev",true);
            });
            // add actual value for the counter
            updateCountDisplay();

            
/* --------------------------------------------------------------------------
    =functions
--------------------------------------------------------------------------- */

            function updateCountDisplay(){
                $("#"+counterId).empty();
                $("#"+counterId).append(countCurrent+"/"+countTotal);
            }

            function adjust(){
                if(t>ts) t=0;        
                if(t<0) t=ts;    
                $("ul",obj).css("margin-left",(t*w*-1));
                clickable = true;
            };
            
            function animate(dir,clicked){
                if (clickable){
                    clickable = false;
                    var ot = t;

                    switch(dir){
                        case "next":
                            countCurrent = (countCurrent>=countTotal) ? 1 : countCurrent+1;
                            t = (ot>=ts) ? (options.continuous ? t+1 : ts) : t+1;
                            break;
                        case "prev":
                            countCurrent = (countCurrent<=1) ? countTotal : countCurrent-1;
                            t = (t<=0) ? (options.continuous ? t-1 : 0) : t-1;
                            break;
                        default:
                            t = dir;
                            break;
                    };    
                    
                    // update counter
                    updateCountDisplay();
                                        
                    var diff = Math.abs(ot-t);
                    var speed = diff*options.speed;                        

                    p = (t*w*-1);
                    $("ul",obj).animate(
                        { marginLeft: p },
                        { queue:false, duration:speed, complete:adjust }
                    );
                    
                    if(!options.continuous && options.controlsFade){                    
                        if(t==ts){
                            $("a","#"+nextId).hide();
                        } else {
                            $("a","#"+nextId).show();
                        };
                        if(t==0){
                            $("a","#"+prevId).hide();
                        } else {
                            $("a","#"+prevId).show();
                        };                    
                    };                
                    
                    if(clicked) clearTimeout(timeout);
                    if(options.auto && dir=="next" && !clicked){;
                        timeout = setTimeout(function(){
                            animate("next",false);
                        },diff*options.speed+options.pause);
                    };
            
                };
                
            };

/* --------------------------------------------------------------------------
    =init
--------------------------------------------------------------------------- */

            var timeout;
            if(options.auto){;
                timeout = setTimeout(function(){
                    animate("next",false);
                },options.pause);
            };        
                    
            if(!options.continuous && options.controlsFade){                    
                $("a","#"+prevId).hide();
            };                
            
        });
      
    };

})(jQuery);



MASTER.JS
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
// Setup varianle

var animationSpeed = 500;
var scrollSpeed = 500;
var fadeDelay = 100;
var currentWork = "";
var nextWork = "";

/* --------------------------------------------------------------------------
    =functions
--------------------------------------------------------------------------- */

function getWorkDetails(project) {
    return $("#work-"+project);
}

function getWorkLink(project) {
    return $("#projectbox-"+project+" a");
}

function showWorkDetails(project, animate) {
    if ($("#projectbox a.selected").attr("href")) {
        currentWork = getWorkDetails($("#projectbox a.selected").attr("href").replace("\#",""));
    }
    nextWork = getWorkDetails(project);

    if (!getWorkLink(project).hasClass("selected")) {
        
        // dynamically add all images for selected project
        $.each(projectImages[project], function(i, projectImage) {
            loadProjectImage("img/"+projectImages[project][i].file, projectImages[project][i].alt, $(".project-image-"+project+"-"+(i*1+1)));
        });
        
        // fade out displayed work, if it exists
        if (currentWork) {currentWork.fadeOut(animationSpeed);}
        
        // fade in selected work
        nextWork.delay(fadeDelay).fadeIn(animationSpeed);
        // set selected flag
        $("#projectbox a.selected").removeClass("selected");
        getWorkLink(project).addClass("selected");
        
        // change height of work
        $("#work-container").animate({
            height: nextWork.outerHeight()
        }, scrollSpeed );
        
        // fade in close project button
        $("#close").fadeIn(animationSpeed);
        // fade in work title the lazy way
        $("#work-name").fadeOut(animationSpeed/2);
        $("#work-name").empty();
        $("#work-name").append(" / "+$("h2", getWorkDetails(project)).text());
        $("#work-name").fadeIn(animationSpeed/2);
        
    }
    
    // scroll to top of work
    $.scrollTo("#work", scrollSpeed);
}

function hideWorkDetails() {
    currentWork = getWorkDetails($("#projectbox a.selected").attr("href").replace("\#",""));
    
    // fade out displayed work
    currentWork.fadeOut(animationSpeed);
    // remove selected flag
    $("#projectbox a.selected").removeClass("selected");
    
    // hide work section
    $("#work-container").delay(fadeDelay).animate({
        height: 0
    }, animationSpeed );
    
    // fade out close project button
    $("#close").fadeOut(animationSpeed);
    // fade out work title
    $("#work-name").fadeOut(animationSpeed);
    
    // update document title
    document.title = companyName;
}

function setupCloseProjectButton() {
    $("#work").append("<p id=\"close\"><a href=\"#index\">Close Project</a></p>");
    $("#close").click(function() {
        hideWorkDetails();
    });
}

function setUpProjectImages() {
    $.each(projectImages, function(project, projectImages) {
        $.each(projectImages, function(i, projectImage) {
            if (i>0) {
                $(".sliderbox ul", getWorkDetails(project)).append("<li><img src=\"img/loading.gif\" alt=\"empty\" class=\"empty project-image-"+project+"-"+(i*1+1)+"\" /></li>");
            }
        });
    });
}

function setUpWorkListHook() {
    $(".project-name").after("<span class=\"project-extra\"></span>");
}

function setUpProjectSlider() {
    $("#projectbox a").each(function(){
        var project = $(this).attr("href").replace("\#","");
        // fragile
        $(".sliderbox", getWorkDetails(project)).easySlider({
            speed: animationSpeed,
            project: project
        });
    });
}

function loadProjectImage(src, alt, target) {
    if ($(target).hasClass("empty")) {
        $("<img />")
            .attr("src", src)
            .attr("alt", alt)
            .bind("imgload",
                function() {
                    target.before($(this))
                        .fadeOut(animationSpeed*0,
                        function() {
                            target.remove();
                        }
                    );
                }
            );
    }
}

/* --------------------------------------------------------------------------
    =onload
--------------------------------------------------------------------------- */

$(function() {

    // update ids so that scroll animation works
    $(".work-details").each(function(){
        $(this).attr("id","work-"+$(this).attr("id"));
    });

    // on click events for showing work
    $("#projectbox a").click(function() {
        showWorkDetails($(this).attr("href").replace("\#",""));
    });
    
    // setup
    setupCloseProjectButton();
    setUpProjectImages();
    setUpWorkListHook();
    setUpProjectSlider();

    // display work if there is a valid hash in the url
    var project = location.hash.replace("\#","");
    if (getWorkDetails(project).length) {
        showWorkDetails(project, true);
    }


});
Gewijzigd op 03/03/2012 11:36:37 door Casper B
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.