jquery mobile

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gerrit van weele

gerrit van weele

16/11/2012 15:16:11
Quote Anchor link
hallo,

ik heb het volgende probleem, ik heb een bestaande website gemaakt in php en MySql.
ik wil met deze data een mobile site maken, hiervoor wil ik werken met jquery mobile.
ik heb het nu zo ver dat ik een menu krijg ( met de data uit mijn db )

nu is het probleem als ik op een url clik van mijn menu dan heeft deze een verwijzing naar bijv. index.php?id=1 ( online heb ik een .htaccess bestand en dan is de url welcome )

maar het probleem is dat als ik op de link click dan gebeurd er niks.
en het moet wel zo zijn als er een menu title bij komt dat dit gewoon auto.. uit de db komt.
ik heb geen kaas gegeten met jquery maar weet iemand een oplossing ?

Thanks

Toevoeging op 17/11/2012 13:22:19:

dit heb ik nu in mijn HTML staan

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title> Products - </title>
<meta name="description" content="Our products" />
<meta name="keywords" content="vision.to, php, mysql, cms, portals, tutorials, codecharge studio, custom scripts, swishmax projects, seo, web development, web design, logo design, graphics" />
<meta name="language" content="en" />

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="jquery-mobile/jquery.mobile.structure-1.0.min.css" />
<script type="text/javascript" src="jquery-mobile/jquery-1.6.4.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="jquery-mobile/jquery.mobile-1.0.min.js"></script>
<link rel="stylesheet" href="themes/my_company.min.css" />
<link rel="stylesheet" href="includes/overrides.css" />
<script type="text/javascript" src="includes/custom.js"></script>
</head>
<body>
<div data-role="page" data-theme="b" id="index">
<div data-role="content">
<ul data-role="listview" data-inset="true">

<!-- website menu -->

<li ><a href="index.php?id=1" title="Welcome - Web Applications Beyond Your Imagination [Custom Web Applications]" >Welcome<span>&nbsp;</span></a>
<li ><a href="index.php?id=2" title="ProductsOur products" >Products<span>&nbsp;</span></a>
<li ><a href="index.php?id=4" title="About" >About<span>&nbsp;</span></a>
<li ><a href="index.php?id=5" title="Tutorials" >Tutorials<span>&nbsp;</span></a>
<li ><a href="index.php?id=6" title="Links" >Links<span>&nbsp;</span></a>
<li ><a href="index.php?id=82" title="Articles" >Articles<span>&nbsp;</span></a>
<li ><a href="index.php?id=91" title="Digital Artwork" >Digital Art<span>&nbsp;</span></a>
</li>
</ul>
</div>
</div>
<!-- homepage - content -->
<div data-role="content">
<div data-role="index" data-theme="b" id="index.php?id=2">

<!-- Open Page Content -->

<p>At present time we have no &quot;out-of-the-box&quot; products on sale.<br />
We can provide a customized version of our <strong><a href="./test.php" title="yuuuuoihh">vhghhghggh</a></strong> and create additional modules for your need's. </p>

<!-- Updated:8/19/2008 4:07:57 AM -->

</div>
<!-- Close Page Content -->

</div>
</body>
</html>

via menu heb ik op index.php?id=2 geclickt ( hierboven zie je de source ) alleen buiten de source gebeurt er niks, blijf gewoon in de index staan ??

heb ik nog iets nodig een script of zo ??

Bedankt
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.