jQuery + PHP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Donny Wie weet

Donny Wie weet

10/01/2013 15:57:30
Quote Anchor link
Hoi allemaal,

Ik gebruik jQuery om een mapping te maken (een kaart). Nu wil ik deze gegevens in de database zetten. De gegevens die ik in de database wil zetten zien er als volgt uit: <div class="class"></div>

Nou heb ik inmiddels grotendeels van de jQ tutorial doorlopen, en alle filmpjes al bekeken, maar nergens vind ik erin terug hoe ik nou deze div kan opslaan in mijn database.

Groeten Donny
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 21:31:37
 
No One

No One

10/01/2013 16:13:55
Quote Anchor link
gebruik base64_encode om hem in de db op te slaan...er zijn javascript/jquery libraries voor base64.
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

10/01/2013 16:51:15
Quote Anchor link
Kan je hier wat meer uitleg over geven?
 
No One

No One

10/01/2013 16:53:54
Quote Anchor link
base64_encode converteerd de string '<div class="class"></div>' om naar een niet leesbare string. die string kun jij submitten via jquery en opslaan in de database. Wil je het weer weergeven doe je in php base64_decode en je hebt weer je div :).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.