JQuery show hide

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »
Ferdi R

Ferdi R

08/11/2014 19:30:41
Quote Anchor link
Ik heb dit stukje code die een div laat zien als je op een link klikt, als je er nog een keer op klikt komt de div weer terug maar de div moet dan juist weer verdwijnen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
    <script type="text/javascript">
    $(function(){
        $('.showSingle').click(function(){
              $('.toggles').hide();
              $('.toggles').slideUp('slow');

              $('#togglediv'+$(this).attr('target')).slideToggle('slow');
              
              return false;
        });
    });
    </script>



HTML

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
      <button class="showSingle" target="showlinks" id="reslinks" type="submit"></button>
        <button class="showSingle" target="showvolgen" id="resvolgen" type="submit"></button>
        <button class="showSingle" target="showzoek" id="reszoek" type="submit"></button>

        <div id="toggledivshowlinks" class="toggles">
        div 1
        </div>
        <div id="toggledivshowvolgen" class="toggles">
          div 2
        </div>
        <div id="toggledivshowzoek" class="toggles">
        div 3
        </div>
Gewijzigd op 08/11/2014 19:36:27 door Ferdi R
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 05:49:49
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

09/11/2014 01:08:34
Quote Anchor link
Je javascript:

regel 4: verberg alle div's met de class toggles,
regel 5: slide up alle div's met de class toggles. Heeft geen zin want op regel vier zijn ze al verborgen gemaakt.
regel 7: slideToggle (langzaam te voorschijn komen) van de div met id togglediv.......

Bij de laatste regel komt dus één div te voorschijn als ie verborgen is of wordt verborgen als ie zichtbaar is (Toggle)
Echter wordt de div op regel 4 altijd verborgen en zal deze dus altijd op regel 7 weer te voorschijn komen.

Toevoeging op 09/11/2014 01:08:36:

Je javascript:

regel 4: verberg alle div's met de class toggles,
regel 5: slide up alle div's met de class toggles. Heeft geen zin want op regel vier zijn ze al verborgen gemaakt.
regel 7: slideToggle (langzaam te voorschijn komen) van de div met id togglediv.......

Bij de laatste regel komt dus één div te voorschijn als ie verborgen is of wordt verborgen als ie zichtbaar is (Toggle)
Echter wordt de div op regel 4 altijd verborgen en zal deze dus altijd op regel 7 weer te voorschijn komen.
 
Ferdi R

Ferdi R

12/11/2014 12:11:17
Quote Anchor link
Ik weet juist niet veel van javascript, hoe kan ik het aanpakken om het goed te krijgen.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

12/11/2014 13:17:54
Quote Anchor link
Je mag eerst het gewenste resultaat eens goed omschrijven . De mogelijkheden zijn legio. Moet er bijv. 1 div tegelijk open of mogen ze allemaal open?
 
Ferdi R

Ferdi R

12/11/2014 13:46:07
Quote Anchor link
Er moet 1 div openen, zo werkt het stukje nu ook, als ik op een andere button klik gaat de ene weer dicht en de andere open, maar als ik de div die ik geopend heb weer dicht wil klikken via de button dan gaat de div dicht maar ook weer gelijk open. Deze zal dus dicht moeten blijven.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

12/11/2014 17:52:05
Quote Anchor link
Precies en dan werkt toggle niet zo heel handig.

Voor de duidelijkheid: Toggle laat de div zien als die verborgen is en verbergt hem als ie zichtbaar is.

Omdat je ze allemaal wilt verbergen en dan één wilt openen kun je dan beter geen toggle gebruiken.

Hier jouw voorbeeld wat uitgewerkt: http://codepen.io/anon/pen/VYwLKv

HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<button class="showSingle" target="showlinks" type="submit">Links</button>
<button class="showSingle" target="showvolgen" type="submit">Volgen</button>
<button class="showSingle" target="showzoek" type="submit">Zoek</button>

<div id="showlinks" class="showSingle">
  div 1
</div>
<div id="showvolgen" class="showSingle hidden">
  div 2
</div>
<div id="showzoek" class="showSingle hidden">
  div 3
</div>

CSS:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
.hidden {
  display:none;
}

JQuery:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
$(function(){
  $('button.showSingle').click(function() {
    
    // bepaal welke div bij de button hoort
    var target = '#' + $(this).attr('target');
    
    // indien de div al zichtbaar is dan geen actie
    if($(target).is(':visible'))
      return false;
    
    // Alle div's verbergen
    $('div.showSingle').slideUp().delay(500);
    
    // En alleen de juiste div openen
    $(target).slideDown('slow');
    
    return false;
  });
});
Gewijzigd op 12/11/2014 17:58:48 door Frank Nietbelangrijk
 
Ferdi R

Ferdi R

12/11/2014 23:00:49
Quote Anchor link
Dit heb ik ervan gemaakt, de IF ELSE statement is het zelfde als php dus dat lukt me nog wel

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
$(function(){
  $('button.showSingle').click(function() {
    
    // bepaal welke div bij de button hoort
    var target = '#' + $(this).attr('target');
    
    // Alle div's verbergen
    $('div.showSingle').slideUp().delay(500);
    
    // indien de div al zichtbaar is dan geen actie
    if($(target).is(':visible')){
      $(target).slideUp('slow');
    }else{
    
    
    // En alleen de juiste div openen
    $(target).slideDown('slow');
    return false;
    }
  });
});
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

12/11/2014 23:27:09
Quote Anchor link
Het verschil is dat je nu ook alle div's kunt sluiten. Als je dat wilt dan is dat prima.
 
Ferdi R

Ferdi R

13/11/2014 13:47:12
Quote Anchor link
Dat is inderdaad wat ik wou, heel erg bedank Frank.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.