jQuery slideDown menu op de voorgrond

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Danny Spinhuis

Danny Spinhuis

23/01/2012 14:23:42
Quote Anchor link
Beste leden,

ik heb een jQuery slideDown menu. Deze werkt perfect alleen klapt de slider op de achtergrond (achter mijn andere div's) uit inplaats van de voorgrond.

Is hier een script voor?

Thanks

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<script type="text/javascript" src="jquery.js"></script>
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){

    $(".btn-slide").click(function(){
      $("#winkelmand").slideToggle("slow");
      $(this).toggleClass("active");
    });
    
});
</script>

<style type="text/css">

a:focus {
    outline: none;
}
#winkelmand {
    background: #754c24;
    position: inherit;
    z-index: 888;
    text-align: center;
    margin:0 auto;
    height: 200px;
    display: none;
    
}
.slide {
    margin: 0;
    padding: 0;
    border-top: solid 4px #422410;
}
.btn-slide {
    text-align: center;
    width: 144px;
    height: 31px;
    padding: 10px 10px 0 0;
    margin: 0 auto;
    display: block;
    font: bold 120%/100% Arial, Helvetica, sans-serif;
    color: #000;
    text-decoration: none;
}
.active {
    background-position: right 12px;
}
</style>

<div id="winkelmand">
hoi
</div>

<p class="slide"><a href="#" class="btn-slide">open menu</a></p>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 18:02:45
 
Kees Schepers

kees Schepers

23/01/2012 14:30:12
Quote Anchor link
Heb je een pagina oid waar wij kunnen zien dat het fout gaat?
 
Danny Spinhuis

Danny Spinhuis

23/01/2012 14:42:53
Quote Anchor link
De pagina staat op een lokale server dus kan het helaas niet tonen aan jullie.

http://imageshack.us/f/507/situatie.jpg/
 
Jelle -

Jelle -

23/01/2012 16:03:49
Quote Anchor link
Je moet de z-index van je slide box hoger maken dan de rest van je website. z-index: 1000; will do the trick
 
Danny Spinhuis

Danny Spinhuis

23/01/2012 16:19:22
Quote Anchor link
Awesome, thanks!

z-index had ik al gedefinieerd alleen kwam ik net dit tegen

'Note: z-index only works on positioned elements (position:absolute, position:relative, or position:fixed)'

mijn position stond op inherit dus deed ie het niet :)
 
Jelle -

Jelle -

23/01/2012 16:51:54
Quote Anchor link
als je het een slider wilt maken en de rest van de content moet mee sliden dan maak je het relative wil je het over de andere content heen sliden dan maak je um absolute
 
Danny Spinhuis

Danny Spinhuis

23/01/2012 19:18:09
Quote Anchor link
Super man! Goeie tip, daar zat ik inderdaad nog net mee te worstelen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.