JQuery Sortable met <input> fields in Firefox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

20/05/2015 21:08:24
Quote Anchor link
Hallo Beste Mensen,

Ik heb een prachtig formulier gemaakt waarbij je de regels (records) kunt sorteren met behulp van JQuery Sortable. Echter in Firefox kun je dan met de muis het formulierveld niet meer aanklikken. De tabtoets en rechtermuistoets doen het wel. In IE en Chrome werkt het wel goed.

Je kunt het hier testen: http://codepen.io/anon/pen/pJEyKe

Is er toevallig iemand hier die een oplossing weet?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:10:54
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/05/2015 21:12:25
Quote Anchor link
Als ik deze regel weghaal lukt het wel ...

$( "#sortable" ).disableSelection();
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

20/05/2015 21:16:49
Quote Anchor link
Ik ga het direct proberen Ozzie.. stay tuned :-)

Toevoeging op 20/05/2015 21:22:38:

Ozzie,

Als je nog eens in de buurt van Lisse komt dan zet ik er een koud voor je :-)

Ik ben er echt heel erg blij mee!

Frank
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/05/2015 21:24:30
Quote Anchor link
Haha, hou ik je aan ;-)

Succes ermee verder!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.