jquery Toggleclass op div?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roeltje M

Roeltje M

02/04/2013 20:49:12
Quote Anchor link
Hey allemaal,

Ik heb de volgende code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
<div class='content closed'>
tekst          
</div>

<
script type="text/javascript">
    $(".content").click(function () {
      $(this).toggleClass("closed");        
      $(this).toggleClass("open");               
    });

</script>


?>


Nu werkt de toggleClass niet. Als ik in chrome kijk bij het klikken, dan verandert de class wel, maar schiet HEEEEL snel terug naar closed. Iemand een idee wat ik fout doe?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 00:40:25
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

02/04/2013 21:02:24
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
<html>
<
head>
  <
script src="http://code.jquery.com/jquery-1.9.1.js"></script>

</head>
<body>
  <button>Toggle</button>
<p>Hello</p>
<p style="display: none">Good Bye</p>
<script>
 
$("button").click(function () {
$("p").toggle();
});
</script>
 
</body>
</html>
?>
 
Roeltje M

Roeltje M

02/04/2013 21:07:34
Quote Anchor link
Kan ik ook, wanneer ik op een div klik, dat deze uitklapt? (dus class 'open').
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

02/04/2013 21:09:26
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<html>
<head>
    <script src="http://code.jquery.com/jquery-1.9.1.js"></script>
    <script>
        $(document).ready(function() {
            $("button").click(function () {
                $(".content").toggle();
            });
        })  
    </script>
</head>
<body>
    <button>Toggle</button>
    <div class='content'>tekst</div>
</body>
</html>


Toevoeging op 02/04/2013 21:10:33:

je kunt de .click event aan ieder element hangen.
 
Roeltje M

Roeltje M

02/04/2013 21:17:54
Quote Anchor link
Ik heb het denk! event moet onmousedown zijn!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.