jQuery UI icon veranderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

- Raoul -

- Raoul -

17/09/2011 13:12:30
Quote Anchor link
Hoi,

Ik ben nu bezig met de jQuery UI maar ik stoot op een probleem.
Als ik een div resizable maak, dan staat er zo'n icoontje:
Afbeelding

Hoe kan ik die afbeelding aanpassen?

Ik gebruik ook de jquery ui stylesheet van google code ;)
Gewijzigd op 17/09/2011 13:12:48 door - Raoul -
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 17:36:55
 
Bart van der Veen

Bart van der Veen

17/09/2011 14:32:32
Quote Anchor link
ik gok dat je hier even in moet rommelen
http://jqueryui.com/themeroller/
 
- Raoul -

- Raoul -

17/09/2011 18:04:31
Quote Anchor link
Ik wil met de google mirror blijven werken.
 
Bart van der Veen

Bart van der Veen

09/11/2012 16:03:22
Quote Anchor link
Kijk eens met bijvoorbeeld firebug (https://addons.mozilla.org/nl/firefox/addon/firebug/) naar wat er nu precies gebeurt misschien is het eenvoudig de uit te zetten met css via een class oid.
 
Wouter J

Wouter J

09/11/2012 16:32:50
Quote Anchor link
Raoul, ik zou je toch aanraden om een custom jQuery UI te maken. De google CDN jQuery UI versie is eigenlijk alleen voor development. De jQuery UI library is namelijk enorm groot en je hebt bijna nooit alles nodig en laadt dan heel veel voor niks in. Het maken van een custom jQuery UI is waarschijnlijk nog sneller dan Google CDN.

Tevens is de themeroller alleen voor de CSS.

Dat icoontje wordt overigens gedaan door deze div:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div class="ui-resizable-handle ui-resizable-se ui-icon ui-icon-gripsmall-diagonal-se" style="z-index: 1000;"></div>

Welke als achtergrond 1 van de laatste 2 icoontjes krijgt: Afbeelding
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.