jQuery vticker

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 15:40:03
Quote Anchor link
Deze vticker werkt niet? Mischien zien jullie het?
Url waar het wel werkt: http://www.jugbit.com/jquery/vticker.php


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<script type="text/javascript" src="jquery.js"></script>
<script type="text/javascript" src="jquery.vticker-min.js"></script>
<script type="text/javascript">
$(function(){
    $('#navigation').vTicker({
        speed: 500,
        pause: 3000,
        animation: 'fade',
        mousePause: false,
        showItems: 3
    });
});
</script>
</head>

<body>

   <!-- Begin Wrapper -->
   <div id="wrapper">
  
         <!-- Begin Header -->
         <div id="header">
        
              
              
         </div>
         <!-- End Header -->
        
         <!-- Begin Navigation -->
         <div id="navigation">
        
               <ul>
                <li><div>Er is op dit moment 5400 kilo verloren door 400 nederlanders.</div></li>
                <li><div>Er zijn op dit moment 3000 mensen online.</div></li>
                <li><div>Het recept van de week is spinazie al le buffle.</div></li>
               </ul>
   </div>
   <!-- End Wrapper -->
  
</body>
</html>
              
Gewijzigd op 27/05/2011 15:41:12 door Ocirina Ocirina
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 02:36:07
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/05/2011 16:08:04
Quote Anchor link
Gokje, de JS-files zijn niet geupload, of het pad klopt niet?
Gewijzigd op 27/05/2011 16:08:33 door - Ariën -
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 16:45:15
Quote Anchor link
Nou dat is het juist, als ik in de brondcode kijk en dan is er een link zeg maar.
Als ik op de link klik opent hij de file gewoon?
 
Niels K

Niels K

27/05/2011 16:56:08
Quote Anchor link
Geeft firebug een melding? Of kan je het ergens online zetten, want het is nu gokken?
 
- Mark -

- Mark -

27/05/2011 16:58:36
Quote Anchor link
Je hebt er maar 3 items in staan. De ticker zal wel niet worden geactiveerd omdat het niet nodig is.
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 17:13:56
Quote Anchor link
Weet nog steeds niet wat he probleem is. Heb het opgelost door middel van de directe bron te gebruiken.

In ieder geval bedankt
 
- Mark -

- Mark -

27/05/2011 17:16:05
Quote Anchor link
Verander

showItems: 3

eens in

showItems: 2

op regel 10.

of dump wat meer items in je navigation menu.
Gewijzigd op 27/05/2011 17:16:28 door - Mark -
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 17:18:51
Quote Anchor link
Heb nu al meer dan 3 items, maar het werkt niet. Als ik de link van de bron gebruik wel?

code Vticker:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
/*
* vertical news ticker
* Tadas Juozapaitis ( [email protected] )
* http://www.jugbit.com/jquery-vticker-vertical-news-ticker/
*/
(function($){
$.fn.vTicker = function(options) {
    var defaults = {
        speed: 700,
        pause: 4000,
        showItems: 1,
        animation: '',
        mousePause: true,
        isPaused: false,
        direction: 'up',
        height: 0
    };

    var options = $.extend(defaults, options);

    moveUp = function(obj2, height, options){
        if(options.isPaused)
            return;
        
        var obj = obj2.children('ul');
        
        var clone = obj.children('li:first').clone(true);
        
        if(options.height > 0)
        {
            height = obj.children('li:first').height();
        }        
        
        obj.animate({top: '-=' + height + 'px'}, options.speed, function() {
            $(this).children('li:first').remove();
            $(this).css('top', '0px');
        });
        
        if(options.animation == 'fade')
        {
            obj.children('li:first').fadeOut(options.speed);
            if(options.height == 0)
            {
            obj.children('li:eq(' + options.showItems + ')').hide().fadeIn(options.speed).show();
            }
        }

        clone.appendTo(obj);
    };
    
    moveDown = function(obj2, height, options){
        if(options.isPaused)
            return;
        
        var obj = obj2.children('ul');
        
        var clone = obj.children('li:last').clone(true);
        
        if(options.height > 0)
        {
            height = obj.children('li:first').height();
        }
        
        obj.css('top', '-' + height + 'px')
            .prepend(clone);
            
        obj.animate({top: 0}, options.speed, function() {
            $(this).children('li:last').remove();
        });
        
        if(options.animation == 'fade')
        {
            if(options.height == 0)
            {
                obj.children('li:eq(' + options.showItems + ')').fadeOut(options.speed);
            }
            obj.children('li:first').hide().fadeIn(options.speed).show();
        }
    };
    
    return this.each(function() {
        var obj = $(this);
        var maxHeight = 0;

        obj.css({overflow: 'hidden', position: 'relative'})
            .children('ul').css({position: 'absolute', margin: 0, padding: 0})
            .children('li').css({margin: 0, padding: 0});

        if(options.height == 0)
        {
            obj.children('ul').children('li').each(function(){
                if($(this).height() > maxHeight)
                {
                    maxHeight = $(this).height();
                }
            });

            obj.children('ul').children('li').each(function(){
                $(this).height(maxHeight);
            });

            obj.height(maxHeight * options.showItems);
        }
        else
        {
            obj.height(options.height);
        }
        
        var interval = setInterval(function(){
            if(options.direction == 'up')
            {
                moveUp(obj, maxHeight, options);
            }
            else
            {
                moveDown(obj, maxHeight, options);
            }
        }, options.pause);
        
        if(options.mousePause)
        {
            obj.bind("mouseenter",function(){
                options.isPaused = true;
            }).bind("mouseleave",function(){
                options.isPaused = false;
            });
        }
    });
};
})(jQuery);
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/05/2011 17:40:11
Quote Anchor link
Heb je geen werkend voorbeeld?
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 22:06:55
Quote Anchor link
De link in mijn eerste post bevat een werkend voorbeeld.



BTW, Wat vinden jullie hier van? Klikje.
Wat moet ik nog allemaal veranderen?
Gewijzigd op 27/05/2011 22:11:55 door Ocirina Ocirina
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/05/2011 22:12:53
Quote Anchor link
Ik doelde op een voorbeeld die niet werkt... :-)
Kunnen we die bekijken?
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 22:16:47
Quote Anchor link
Oh zo, haha verkeerde gelezen.
nou de link in mijn vorige post bevat de niet werkende nu.
Wat vind je zelf van het design. Wat moet ik veranderen?
 
Niels K

Niels K

27/05/2011 22:24:00
Quote Anchor link
JQuery is verkeerd ingeladen, ik dacht dat je de broncode had gecheckt?
Gewijzigd op 27/05/2011 22:27:10 door Niels K
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 22:44:09
Quote Anchor link
Hoe bedoel je? Net werkte hij?
 
Niels K

Niels K

27/05/2011 22:44:45
Quote Anchor link
Bekijk je jquery.js eens ...
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

27/05/2011 23:29:45
Quote Anchor link
Quote:
Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined
jquery.vticker-min.js:6Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined
ocirina.bplaced.net:12Uncaught ReferenceError: $ is not defined


Je moet we de jquery file inladen. Je laad nu de vticker zonder het jquery framework
Gewijzigd op 27/05/2011 23:30:01 door Vincent Huisman
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.