JQuery werkt niet op server

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mark H

Mark H

22/08/2012 10:10:52
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een simpel script in JQuery, dit werkt locaal en op mijn server.
Echter werkt het niet op de server van mijn klant.

Wat kan het zijn als een script niet werkt op een Apache server heeft dit te maken met Libary, ik kan hier namelijk niets over vinden op internet. De server die niet werkt is een CentOS server.

Mvg.
Mark
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 08:56:40
 
Erwin H

Erwin H

22/08/2012 10:15:04
Quote Anchor link
JQuery werkt niet op een server, maar in de browser. Het is javascript. Dus of je bedoelt iets anders, of het zal nooit werken.... Misschien iets beter uitleggen wat je precies wilt en wat er niet doet wat het zou moeten doen.
 
Leon blabla

Leon blabla

22/08/2012 10:26:46
Quote Anchor link
Heb je de jQuery library wel in je file opgenomen ?
De browser kan het dan lezen, de server doet niks met jQuery zoals Erwin al zegt ;)
 
Mark H

Mark H

22/08/2012 11:03:50
Quote Anchor link
Ik heb het exact het zelfde script op 2 servers staan en op 1 werkt het script niet.
Gewijzigd op 22/08/2012 11:04:53 door Mark H
 
Erwin H

Erwin H

22/08/2012 11:05:44
Quote Anchor link
Nogmaals, een JQuery script draait niet op de server. Dus leg nu eens uit WAT er dan niet werkt. Wat je nu zegt klopt gewoon niet.
 
Mark H

Mark H

22/08/2012 11:09:52
Quote Anchor link
Beste,

Dit is het script wat niet werkt;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
  <style>
  p { color:blue; }
  div { color:red; }
  </style>
  <script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>
</head>
<body>
  <p>

    Click and drag the mouse to select text in the inputs.
  </p>
  <input type="text" value="Some text" />
  <input type="text" value="to test on" />

  <div></div>
<script>
    $(":input").select( function () {
      $("div").text("Something was selected").show().fadeOut(1000);
    });
</script>
</body>
</html>
Gewijzigd op 22/08/2012 11:10:18 door Mark H
 
Gerben G

Gerben G

22/08/2012 11:19:10
Quote Anchor link
Het kan zijn dat je vanaf de 2de server geen toegang hebt tot jquery.com. Heb je het al geprobeerd met een lokaal bestand?

Edit
Ga ik er trouwens van uit dat je op de server werkt en niet op een client
Gewijzigd op 22/08/2012 11:20:01 door Gerben G
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/08/2012 11:22:41
Quote Anchor link
Dit staat volkomen los van servers, maar blokkeert de browser de URL http://code.jquery.com/jquery-latest.js niet toevallig?

Heb je niet is van NoScript o.i.d. draaien of de URL waarop dit script draait op een blacklist (of niet op een whitlelist) staan?
 
Mark H

Mark H

22/08/2012 11:32:38
Quote Anchor link
Bedankt Gerben G dat was het probleem geen toegang tot de server van jQuery
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.