[JS] function call adhv functie naam

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Rudie dirkx

rudie dirkx

20/06/2007 12:58:00
Quote Anchor link
Hoi
ik heb de __naam__ van een functie in een var en ik wil de functie aanroepen die die naam heeft.

Bijv:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
function executeExternalFunction( f_szFunction )
{
  f_szFunction();
}

executeExternalFunction('doeIets');

function doeIets()
{
  alert('test...');
}


Maar zo werkt het dus niet. De functie executeExternalFunction wil namelijk een string als functie uitvoeren (dat kan niet, duh). Maar meer heeft ie niet. Hij heeft niet de actual functie... Hoe kan ik de functie, waarvan alleen de naam bekend is, toch uitvoeren?
Het moet kunnen, maar kan zo ff niet bedenken hoe..
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 09:07:33
 
Rudie dirkx

rudie dirkx

20/06/2007 12:59:00
Quote Anchor link
Heb het al:

window[f_szFunction](a);
 
Jelmer -

Jelmer -

20/06/2007 14:48:00
Quote Anchor link
Als je bezig bent met variabele functies, misschien heb je dan ook nog wat aan [Function].apply() en [Function].call().
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.