[JS] Gif afmaken na mouse-out

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Kevin Tuns

Kevin Tuns

12/09/2008 23:51:00
Quote Anchor link
Hey allemaal,
op het moment gebruik ik als mouseover deze code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<a href="index.html" onmouseover="document.home.src='template/images/home.png'"
onmouseout="document.home.src='template/images/alt-home.png'">
<img src="template/images/alt-home.png" name="home" border="0">
</a>


Werkt perfect, alleen ik gebruik nu dus als mouse over een gif. Deze gif heeft een soort van glow effect en ik vroeg me af of het mogelijk dat als je je mous ervanafhaalt hij niet opeens stopt, maar de animatie afmaakt?

Mvg,

Kevin
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 06:49:12
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/09/2008 00:17:00
Quote Anchor link
Een time-out erop zetten, die net zo lang duurt als de animatie?
 
Kevin Tuns

Kevin Tuns

13/09/2008 00:36:00
Quote Anchor link
Maar als ik dat doe dan speelt hij hem toch opnieuw af als ik hem er op het laatste moment af haal

Dus even in een timeline gezet:

Start animatie (0:00) - Einde animatie (0:09)

En als ik dus een timeout van 9 seconden gebruik gebeurt er dit:

Start animatie (0:00) -Muis van het plaatje af(0:08) - Einde animatie (0:09) - Animatie start opnieuw (0:10) - Animatie stopt abrupt (0:17)

Dit is natuurlijk niet de bedoeling.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/09/2008 00:42:00
Quote Anchor link
@Kevin
Maar dan moet je bij het opslaan van je gif animatie wel aangeven dat dienaar 1 keer stopt, daar was ik ook vanuit gegaan.. 't is ook wel vreemd als je (wanneer je op de knop blijft staan) animatie dan steeds opnieuw begint.
 
Kevin Tuns

Kevin Tuns

13/09/2008 00:51:00
Quote Anchor link
Dit komt omdat ik wil dat hij zich blijft herhalen totdat de muis er afgehaald wordt.

Wat ik dus wil is dat hij de ronde(als ik het zo kan noemen) afmaakt.

Dus laat ik het zo zeggen:

Start animatie, muis erop (0:00) - Einde animatie (0:09) - Begin animatie(0:10) - Muis eraf (0:12) - Einde animatie (0:18)


Het kan best zijn dat wat ik wil bereiken niet mogelijk is, maar ik zou het toch graag willen proberen.
 
Kevin Tuns

Kevin Tuns

14/09/2008 11:44:00
Quote Anchor link
Niemand?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.