[JS] Script werkt niet.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kevin van der Burgt

kevin van der Burgt

15/09/2009 17:00:00
Quote Anchor link
Hallo,,

Ik heb het volgende script:
[html]
function CreateWindow(windows_id){
if(windows_id=='' || windows_id==' ' || windows_id==0){
var rand_no = Math.random();
rand_no=rand_no * 999999;
rand_no=Math.ceil(rand_no);
windows_id=rand_no;
}
var win = document.createElement("div");
win.setAttribute('id', windows_id);
win.style = "";
win.style.display='block';
win.style.height='100px;';
win.style.width='100px;';
win.style.background='#F00;';
Element.show(win);
}
[/html]

Maar het werk echt niet. Ben er al een paar uur mee bezig om zo iets werkend te kunnen krijgen.

Wie-O-Wie zou mij kunnen helpen??
Bedankt :-)
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 11:30:30
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

15/09/2009 17:07:00
Quote Anchor link
De ; binnen de aanhalingstekens bij height en width moeten weg. Zo ook bij background.

Als je zelf wil debuggen, installeer Firebug als add-on van Firefox. Zet hem aan en refresh de pagina, hij geeft precies wat er fout zit.
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

15/09/2009 17:10:00
Quote Anchor link
Waarom gebruik je dit? [html][/html]
Je hebt ondertussen al 242 posts, ben je er nog niet achter dat je dit moet gebruiken:
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.