[JS]afteller werkt niet zoals het hoort

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Wouter K

Wouter K

29/12/2007 22:51:00
Quote Anchor link
Hey jongens en meisjes,,
Ik heb het volgende scriptje gevonden op google, en ik krijg het niet werkend.
De fout is ik zie enkel mijn tekst , en niet de JS.
De pagina eindigt niet op .js omdat dit zoals ik d8 niet moet.

Wie kan me helpen ty
<html>
<head>
</head>
<body>
<script language="JavaScript">
TargetDate = "12/31/2020 5:00 AM";
BackColor = "palegreen";
ForeColor = "black";
CountActive = true;
CountStepper = -1;
LeadingZero = true;
DisplayFormat = "%%D%% Days, %%H%% Hours, %%M%% Minutes, %%S%% Seconds.";
FinishMessage = "It is finally here!";
</script>
Normaal is hier de output
</body>
</html>

mvg
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 01:05:45
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

29/12/2007 22:54:00
Quote Anchor link
Dit is maar een fragment van het hele script. Er wordt niets uitgerekend of naar het scherm geschreven.
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

29/12/2007 23:59:00
Quote Anchor link
Maar Jan,, Dat is waar nu staat:
"Normaal is hier de output"

Denk ik.. Of begrijp ik dat verkeerd wouter?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

30/12/2007 00:05:00
Quote Anchor link
@ Thomas: zou kunnen, daarvoor hebben we nu te weinig info. Ben wel benieuwd hoe hij dan gaat outputten na het sluiten van de 'script' tag ;-)

Verder hoort JS in de head sectie te staan (of nog beter in een extern bestand) en niet in de body.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Wouter K

Wouter K

30/12/2007 00:12:00
Quote Anchor link
Ik heb al vanalles geprobeerd het kwam van een site,
Ah, ik kan er niet meer op komen ..
In een topic van Elsy was het gezegt

Ja, er stond eigenlijk niet meer bij als nog een linkje,
wacht even ik zoek opnieuw.

edit
http://www.hashemian.com/tools/javascript-countdown.htm
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter K
 
PHP Newbie

PHP Newbie

30/12/2007 01:34:00
Quote Anchor link
zoals je ziet moet je ook deze regel nog toevoegen:

<script language="JavaScript" src="http://scripts.hashemian.com/js/countdown.js"></script>
 
Wouter K

Wouter K

30/12/2007 14:44:00
Quote Anchor link
Maar ik wil graag weten wat die inhoud..
 
PHP Newbie

PHP Newbie

30/12/2007 14:59:00
Quote Anchor link
Dan ga je daar toch gewoon eventjes naar toe:
http://scripts.hashemian.com/js/countdown.js
 
Wouter K

Wouter K

30/12/2007 15:11:00
Quote Anchor link
Nooit gedacht dat je de JS zomaar kon lezen bedankt :)

http://wouter.php-design.be/countdown.htm

Gelukkig nieuwjaar hé :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.