JSON RPC server

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

David Waijers

David Waijers

28/03/2013 10:55:07
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een script gevonden op internet en die moet gebruik maken een json rpc server.
Ik heb geen idee hoe ik met zo een moet connecten. Zover ik gevonden heb zit het verwerkt in php 5.3.
Maar ik kan niks vinden van connecten naar een json rpc server.

Dit zijn de variablen

$rpc_host = '127.0.0.1';
$rpc_port = '80';
$rpc_user = 'username';
$rpc_pass = 'password';
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 12:09:31
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/03/2013 11:31:54
Quote Anchor link
En waar worden die variabelen dan gebruikt?
 
David Waijers

David Waijers

28/03/2013 11:40:39
Quote Anchor link
Hoi,

dit is het stukje code waarin het gebruikt wordt.

require_once('classes/jsonRPCClient.php');
$bc = new jsonRPCClient('http://' . $rpc_user . ':' . $rpc_pass . '@' . $rpc_host . ':' . $rpc_port);
 
- SanThe -

- SanThe -

28/03/2013 11:43:58
Quote Anchor link
Dit is dus je eigen computer.
$rpc_host = '127.0.0.1';
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/03/2013 11:44:01
Quote Anchor link
Volgens mij is dat de code die de verbinding maakt?
 
David Waijers

David Waijers

28/03/2013 11:52:25
Quote Anchor link
het is inderdaad de code die verbinding maakt, maar ik kan nergens iets vinden over een json rpc server, of de verwerking daarvan in php 5.3. 127.0.0.1 is een voorbeeld.
Het zou net zo goed localhost of een ander ip kunnen zijn.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.