Juiste pad in css?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

12/08/2010 16:27:58
Quote Anchor link
Hallo,

Ben op dit moment druk bezig met een site maken, maar loop op een probleem.

Ik heb het volgende probleem, ik wil dat dit css bestand:

Localhost/site/includes/design.css

Hier na linkt.
Localhost/site/pics/banner.jpg


Maar krijg het niet voor elkaar, /pics/banner.jpg werkt niet omdat locahost de origin is.

Alvast bedankt.

Topic titel aangepast. Kies in het vervolg zelf een duidelijke titel.[/modedit]
Gewijzigd op 12/08/2010 16:56:56 door Joren de Wit
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 15:41:50
 
P-ter AA

P-ter AA

12/08/2010 16:47:24
Quote Anchor link
Bedoel je dit?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
background-image: url(../pics/banner.png);
Gewijzigd op 12/08/2010 16:47:45 door P-ter AA
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

12/08/2010 16:57:15
Quote Anchor link
Maurice vB op 12/08/2010 16:47:24:
Bedoel je dit?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
background-image: url(../pics/banner.png);


JA! Het werkt, bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.