Kan deze plugin gebruik worden op meerdere items dan alleen page?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Francoi gckx

Francoi gckx

25/02/2014 12:48:13
Quote Anchor link
Ik ben van plan om bij codecanyon het volgende plugin aan te schaffen.

http://codecanyon.net/item/jquery-social-share-buttons-plugin/full_screen_preview/1742435
http://codecanyon.net/item/jquery-social-share-buttons-plugin/full_screen_preview/1742435

Mij vraag is alleen of dit nou ook per items zoals per bericht kan gebruikt worden?
Want ik krijg het idee dat dit alleen voor de sitepagina algemeen is?

Wie kan daar zijn mening over uitlaten.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 02:02:07
 
Michael -

Michael -

25/02/2014 13:20:08
Quote Anchor link
Ik neem aan dat het de plugin is die links van die pagina wordt weergegeven. Die verandert ook per pagina dus dat zou de plugin dan ook moeten kunnen. Waar je dat dan moet instellen, geen idee.
Verder lijkt me het alleen een verzameling van share-buttons die je zelf ook eenvoudig kan toevoegen, dus de vraag is of het voor jou de $5 waard is.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

25/02/2014 14:24:48
Quote Anchor link
Ik heb het toch maar gedaan had 20 euro in krediet staan,

al en wel maar nu lees ik:

The Social Share Button Counts Are Not Showing

If any of the social share button counts suddenly stop showing this may be due to a temporary local/API problem. usually the problem will rectify itself within a few hours and the count results should return.

De facebook button is weg ligt dat echt aan de kant van facebook , ik wil niet dat dit vaak gebeurd eigenlijk wil ik dat nooit:S? Als het aan de script ligt kan
ik het nog verhelpen natuurlijk misschien is er een foute link
 
Michael -

Michael -

25/02/2014 14:42:19
Quote Anchor link
Op hun eigen site wordt ie wel correct weergegeven dus mogelijk een configuratie foutje.
Beste zou je de site zelf kunnen contacteren aangezien je waarschijnlijk niet weet waardoor, waarom, waarvan die error komt.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

25/02/2014 14:58:28
Quote Anchor link
Tja twitter en al de andere knoppen worden wEl goed weergeven
en de configuratie is uiterst simpel.

Ik heb de javascript en css geplaatst in de header en dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<script type="text/javascript">    
jQuery(document).ready(function(jQuery){
    jQuery('#social-share').dcSocialShare({
        align: 'right',
        buttons: 'twitter,facebook,linkedin',
        floater: false,
        center: 235,
        offsetLocation: 200
    });
});


Voor de head sluitingstag geplaatst.

Ik zie verder geen email op de demo pagina ik zie het wel

Toevoeging op 25/02/2014 15:10:34:

Misschien werkt het niet op localhost kan ook
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.