Kan even iemand helpen ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Yannick decock

yannick decock

11/08/2011 03:03:39
Quote Anchor link
ik krijg steeds deze error

Warning: require_once(/home/kennegy51/domains/lets2manit.net/public_html../modules/site/mysql.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/kennegy51/domains/lets2manit.net/public_html/test/config.php on line 20

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/kennegy51/domains/lets2manit.net/public_html../modules/site/mysql.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/kennegy51/domains/lets2manit.net/public_html/test/config.php on line 20



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php

$_CONFIG
= array(
    'hostname' => 'localhost',
    'username' => '',
    'password' => '',
    'database' => '',
    'persistent' => 0,
);


$cfg['cookiedomain'] = ".lets2manit.net/test";

///////////////////////////////////////////////////////////////////////
/*No Editing Below this line*/


$cfg['debug'] = false;

$cfg['docroot'] = getenv("DOCUMENT_ROOT") . "/";

require_once $cfg['docroot'] . "modules/site/mysql.php";
require_once $cfg['docroot'] . "modules/site/functions.php";

$q = $db->query("SELECT * FROM site_config");
while($r = $db->fetch_row($q))
{

    foreach(array_keys($r) AS $col_name)
    {

        $cfg[$col_name] = $r[$col_name];
    }
}


$cfg['siteurl'] = "http://lets2manit.net/test/" . $_SERVER['SERVER_NAME'] . "test";

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 02:46:58
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

11/08/2011 03:20:31
Quote Anchor link
Da's toch niet zo moeilijk? Het pad van het bestand dat je probeert te includen klopt niet.

P.s. Kun je niet een betere titel bedenken dan "Kan even iemand helpen ?". Volgens mij wil iedereen die een vraag heeft geholpen worden en deze titel zegt niets over jouw probleem.
 
Write Down

Write Down

11/08/2011 09:48:23
Quote Anchor link
Path niet juist / bestand bestaat niet. Is de volgende code trouwens niet beter? (ik zeg maar he, weet het niet zeker)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$cfg
['docroot'] = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/';
?>
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

11/08/2011 12:33:25
Quote Anchor link
Je kan ook zoiets proberen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$cfg
['docroot'] = str_replace('test','',dirname(__FILE__));

require_once $cfg['docroot'] . "modules/site/mysql.php";
?>


Gebaseerd op het feit dat het bestand met deze code in de map test/ staat (of vanaf de root /home/kennegy51/domains/lets2manit.net/public_html/test/).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.