kan je mail versturen met een afbeelding van uit een formulier ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ronald E

Ronald E

23/06/2012 23:04:30
Quote Anchor link
ik heb een deel uit me formulier gehaald maar kan ik met zo'n formulier een afbeelding mee zenden?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
$headers
= "From: \"Contact Formulier\" <".$cfg['email'].">\r\n";
                $headers .= "Reply-To: \"".$naam."\" <".$email.">\n";
                $headers .= "Return-Path: Mail-Error <".$cfg['email'].">\n";
                $headers .= "MIME-Version: 1.0\n";
                $headers .= "Content-Transfer-Encoding: 8bit\n";
                $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\n";
                
                
                $bericht = '
                <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
                <html>
                <head>
                </head>
                <body background="images/grijs.jpg">
                <br />
                <b>Uw naam:</b> '
.$naam.'<br />
                <b>Uw adres:</b> '
.$adres.'<br />
                <b>Uw email:</b> <a href=\"mailto:'
.$email.'\">'.$email.'</a><br />

                <br />
                <b>Speciale wensen:</b> '
.$bericht.'
                <br />
                <br />
                --------------------------------------------------------------------------<br />
                <b>Datum:</b> '
.date("d-m-Y @ H:i:s").'<br />
                </body>
                </html>'

?>
Gewijzigd op 23/06/2012 23:08:13 door Ronald E
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 02:44:34
 
Wouter J

Wouter J

23/06/2012 23:08:40
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

23/06/2012 23:11:05
Quote Anchor link
Waarom gebruik je bij $headers " en bij $bericht ' ? Door " moet je vervolgens gaan escapen (/)
Dat doe je vervolgens ook bij mailto, waar het niet nodig is.

Je wilt een achtergrondafbeelding meesturen. Heb je het al geprobeerd? ;-)
Veel mailprogramma's weigeren afbeeldingen standaard te tonen, maar voegen het als bijlage toe.
 
Jaron T

Jaron T

23/06/2012 23:56:09
Quote Anchor link
Jullie zijn ook niet al te wakker zo te zien.. je refereert naar images/grijs.jpg.. dit gaat nooit werken op de mail client. Probeer bijvoorbeeld: http://domein.nl/images/grijs.jpg mee te sturen.
 
Ronald E

Ronald E

24/06/2012 09:23:49
Quote Anchor link
Ik heb nu de de gegevens van de server mee gestuurt dat werkt.
Maar ik wil het liefst de afbeelding in de mail mee sturen.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

24/06/2012 10:03:27
Quote Anchor link
@Jaron, oeps :(
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

24/06/2012 10:06:53
Quote Anchor link
Een tutorial
Met PHPMailer heb je ook de mogelijkheid om dat te doen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.