Karma: Doe quizzen om 'karma' te verdienen.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

10/07/2011 11:49:30
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben ongeveer een week geleden begonnen met het maken van een systeem om zogenaamde 'karma' te verdienen. Je kan dit karma verdienen door het maken van quizzen en door te gokken. Ik ben al best ver met het systeem, alleen het registreren van het account doet het nog niet. Daarom zul je moeten mailen naar [email protected] voor een account. Ook is het systeem nog niet altijd online.
Hier een paar screens:
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Niet zichtbaar voor bezoekers:
Afbeelding

Wat vinden jullie van de layout en van de gebruiksvriendelijkheid?
Wees niet bang om kritiek te geven, ik zal het verbeteren als het mogelijk is.
Nogmaals: Als je een account wil, mail dan naar [email protected](vermeld in de mail graag je gebruikersnaam, naam en e-mailadres.
De URL van Karma is: https://www.ssl-url.net/vlaswinkel.org/karma/index

Met vriendelijke groeten,

Koen
Gewijzigd op 10/07/2011 11:52:58 door Koen Vlaswinkel
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 19:34:39
 
- SanThe -

- SanThe -

10/07/2011 11:58:51
Quote Anchor link
HTML: Result: 12 Errors, 1 warning(s)
CSS: Fouten (57) Waarschuwingen (5)
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

10/07/2011 12:02:50
Quote Anchor link
Ik weet het over de HTML. Dit komt omdat ik sessions gebruik en PHP voegt de PHPSESSID aan sommige URL's toe. Dit is trouwens niet te zien in de source als je hem zelf bekijkt. Dit is waarschijnlijk omdat de validator geen cookies ondersteunt. De warning is dat het experimental HTML5 is. De fouten van CSS zijn de webkit specifieke tags. Deze werken niet in alle browsers en daardoor doet dit het niet. Voor de mensen die dit ook willen bekijken:
CSS validator
HTML validator

Met vriendelijke groet,

Koen
Gewijzigd op 10/07/2011 12:04:37 door Koen Vlaswinkel
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

10/07/2011 12:15:39
Quote Anchor link
Je php configuratie is niet in orde, in al je urls verschijnt het PHPSESSID

Haal je pagina's altijd eerst door de html validator alvorens je het aanbied ter review.
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

10/07/2011 14:07:59
Quote Anchor link
Ik kan zelf de php.ini niet aanpassen dus moet ik dan zoiets gebruiken als:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
ini_set('session.use_cookies', 1)
?>

Maar als de browser geen cookies accepteert staat er nog steeds PHPSESSID. Dus daar is in dat geval niets aan te doen. Ik denk dat dat ook het probleem is bij de validator.


Toevoeging op 10/07/2011 17:11:28:

Zou iemand het systeem ook nog willen testen?
Ik verschaf hier alvast 1 inlogcode:
Gebruikersnaam: betatester1
Wachtwoord: Da8aWu3R
Je kan hier vrijblijvend mee inloggen. Als je nog een inlogcode wilt, vraag het dan hier, PM het of mail naar [email protected]



Toevoeging op 10/07/2011 20:03:06:

Alvast een paar antwoorden voor de quiz 'Star Wars':
1. Ben Skywalker
2. Ahsoka Tano
3. Droid
4. Episode I
5. Luke Skywalker

Deze quiz kan je helaas niet meer doen met het account betatester1. Request er dus 1, zie hierboven^.

Toevoeging op 11/07/2011 08:39:54:

De 2e inlogcode:
Gebruikersnaam: betatester2
Wachtwoord: wraM8tem


Toevoeging op 11/07/2011 11:37:07:

Ik heb het probleem van de HTML gefixed. Ik heb de volgende code gebruikt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
// dit is voor het laten zien van de url in de adresbalk
ini_set('session.use_trans_sid','0');
// ik weet niet zeker of deze twee nodig zijn, maar ik laat ze toch zien
ini_set('session.use_only_cookies','1');
ini_set('session.use_cookies','1');

Kijk maar op http://validator.w3.org/check?uri=https%3A%2F%2Fwww.ssl-url.net%2Fvlaswinkel.org%2Fkarma%2Findex&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0&user-agent=W3C_Validator%2F1.2
Gewijzigd op 10/07/2011 20:02:47 door Koen Vlaswinkel
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

15/07/2011 09:34:35
Quote Anchor link
De derde inlogcode:
Inlognaam: betatester3
Wachtwoord: pruQad2a
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

28/10/2011 15:03:01
Quote Anchor link
Ik heb nu ook de mobiele site gelanceerd op https://www.ssl-url.net/vlaswinkel.org/karma/mobile/. Er is ook een app voor Android die je kan downloaden en installeren. De app is beschikbaar voor best veel apparaten. https://market.android.com/details?id=com.koenv.karma
 
Jens erd

Jens erd

28/10/2011 15:36:54
Quote Anchor link
Ik vind het design, hoe lullig het ook klinkt, saai, vervelend en totaal niet aansluitend op het geheel. Je zou jezelf er goed aan doen om een goede layout te maken.
Verder heel wat aandachtspuntjes;
- pagina op search geeft 'suggestions' weer, ook al is er nog niets ingevoerd.
- Rare kleuren voor zowel links als gewone tekst. beter één duidelijke kleur voor een link en een andere tekstkleur. als je de nadruk wilt leggen op tekst kun je gebruik maken van <b></b> o.i.d.
- één font over de hele website zou niet misstaan
- een negatief karma kan dus gewoon, het lijkt me dat dat niet hoort.
- Maximaal aantal karakters is niet relevant. stel een formulier zo in dat meer als 50 tekens niet toegestaan is, dan merk de gebruiker vanzelf wel dat er een grens op zit.
- hoe gevoelig is dit voor Google? een vraag (bijvoorbeeld over starwars) is zo gevonden en als er weldegelijk competitie in zit lijkt me dit ook de moeite. Een meerkeuzevraag lijkt wat meer aanlokkelijk om te gokken omdat je dan 25% goed zit.
- Het 'casino' lijkt mij oninteressant om te gebruiken. die 20 karmapunten zijn de moeite niet als je er daarna gewoon weer steeds 5 kwijt raakt. Misschien de gebruiker zelf een input laten geven (bijvoorbeeld 10 K. punten) en die vertienvoudigen als het cijfer klopt?


(...)
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

28/10/2011 16:04:55
Quote Anchor link
Ik zal hier morgen zeker naar kijken. Het systeem is ook nog niet helemaal af, ik moet bijvoorbeeld ook nog een registratieformulier maken.

Mvg,

Koen V.

Toevoeging op 29/10/2011 10:49:49:

Ik heb bijna alles al aangepast. Alleen het opnieuw ontwerpen van de lay-out nog niet, omdat dat simpelweg te veel tijd kost. De rest heb ik al wel aangepast. Je kan je nu ook registreren.

En ook de volgende inlogcode:
Gebruikersnaam: betatester4
Wachtwoord: Trepez6f

Maar dit heeft niet zo super veel zin meer omdat je je ook kunt registreren.

Mvg,

Koen V.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.