Keuze maken mbt makkelijk uitbreidbare cms

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »
Klaas Sjaak

Klaas Sjaak

31/08/2019 18:27:11
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben op zoek naar een makkelijk uitbreidbare cms dan wel forum. Mijn idee is om een bestaande (web) security challenge site om te zetten naar een cms. Het programmeer en database werk enzo daar maak ik me niet druk om. Wel dat ik een cms/forum installeer die een pijn in het achterwerk blijkt te zijn achteraf en dat ik tijd in iets steek wat veel makkelijker had gekund.

In een notendop: makkelijk uitbreidbare forum/cms software (nieuwe pagina's en functies), liefst gratis.

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 00:58:47
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/08/2019 19:50:43
Quote Anchor link
Wordpress met phpBB bridge?
 
Klaas Sjaak

Klaas Sjaak

31/08/2019 20:02:01
Quote Anchor link
- Ariën - op 31/08/2019 19:50:43:
Wordpress met phpBB bridge?

Dank je wel voor je reactie.

Ik heb niet echt interesse in wordpress, ik heb liever iets waar ik bijv. op mijn eigen geschreven pagina's een file/files kan invoegen en dan de functionaliteit van die cms/forum kan gebruiken.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

31/08/2019 20:27:48
Quote Anchor link
Quote:
niet echt interesse in wordpress

Kun je dit ook onderbouwen?

Quote:
heb liever iets waar ik bijv. op mijn eigen geschreven pagina's een file/files kan invoegen en dan de functionaliteit van die cms/forum kan gebruiken.

Zelf bouwen a.d.h.v. een framework dan?

Wat je ook doet, het is een tradeoff.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

01/09/2019 09:16:32
Quote Anchor link
Drupal is een CMS gebouwd op het Symfony framework. Je kunt (Het helpt als je een beetje bekend bent met Symfony) zelf routes en controllers toevoegen waardoor je een mix kunt maken tussen CMS pagina's en zelf geschreven custom pagina's. En dat met alle voordelen van een zeer robuust framework waarvoor ook talloze third-party pakketten verkrijgbaar zijn.

phpBB Is een zeer uitgebreid pakket waarin veel mogelijk is. Je kunt zelfs custom pagina's toevoegen :-). Heb je per se
een CMS nodig? Het lastige van verschillende systemen is hoe je ze dezelfde "look and feel" geeft.

Neem je genoegen met een eenvoudige opzet en minder mogelijkheden dan zou je zoals Thomas zegt het ook zelf kunnen bouwen. In dat geval reist de vraag welk CMS je zou moeten gebruiken.

Ik heb al reclame gemaakt voor één dus daar hou ik verder over op maar er zijn nog wel een aantal goede frameworks zoals Laravel en CakePHP.
Gewijzigd op 01/09/2019 09:23:27 door Frank Nietbelangrijk
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

01/09/2019 14:52:48
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 01/09/2019 09:16:32:
eenvoudige opzet en minder mogelijkheden

Er is echt niets mis met een mix van (een hoop) eigen code en bestaande bouwstenen uit frameworks of libraries. Dit zou zelfs de betere oplossing kunnen zijn als het te bouwen systeem heel strak aan moet sluiten bij de bedrijfsvoering. Ga je werken met content management systemen en dergelijke dan is een aanzienlijk deel "prefab" en ligt de vorm grotendeels vast. Dit kan een voordeel zijn maar ook tegen je werken.

Wil je hiervan afwijken omdat de functionaliteit niet past of niet bestaat dan zul je alsnog code moeten kloppen. Maar het is onzin dat je minder mogelijkheden zou hebben als je hier geen gebruik van zou maken. Ik zou haast zeggen dat de mogelijkheden onbeperkt zijn in de afwezigheid van allemaal muren. De enige beperking is dan je eigen fantasie.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

01/09/2019 16:23:24
Quote Anchor link
Ik ben het helemaal eens met Thomas en had ook niet willen veronderstellen dat er minder mogelijkheden zijn wanneer je het zelf bouwt. In theorie zijn de grenzen eerder onbeperkt. Het enige is dat als je het zelf wilt bouwen en je ook veel mogelijkheden wilt inbouwen dan zal eigen code ontwikkelen ook meer tijd kosten. Doorgaans pak je met eigen code hetgeen waar je behoefte aan hebt. Dit heeft voordelen maar kan ook nadelen hebben. Je zult immers altijd weer achter de ontwerptafel moeten gaan zitten wanneer je later besluit dat er een functionaliteit bijgemaakt moet worden. Ook zal nieuwe (eigen gemaakte) code getest moeten worden en zullen er bugs in voorkomen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.