Kijken wat er gebruikt wordt (IE6,IE7,FF)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Test test

test test

13/02/2008 19:02:00
Quote Anchor link
Hallo is het mogelijk om te kijken welk soort internet iemand gebruikt. Bijv. IE6 of IE7.
Want ik heb een afbeeldilng .png maar dat werkt alleen in 7, Maar dan wil ik wanneer er mensen zijn met 6 een .gif zien.
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 18:03:50
 
J A

J A

13/02/2008 19:03:00
Quote Anchor link
Ah, je wilt een png plaatje onzichtbaar hebben ??
Gebruik PngFix :)

Edit:

Download/upload dit javascript bestand naar je server:
http://homepage.ntlworld.com/bobosola/pngfix.js
En sla hem op als pngfix.js

Dan zet je in je head dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<!--[if lt IE 7]>
<script defer type="text/javascript" src="pngfix.js"></script>
<![endif]-->


En klaar, je afbeeldingen zijn in IE 6 + IE 5.5 transparant!

En owjah, bijna vergeten. Je moet de plaatjes wel een width en een height atribuut meegeven :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door J A
 
Test test

test test

13/02/2008 19:13:00
Quote Anchor link
Top het werkt!! bedankt!!:)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.