Klein foutje nog...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jelle

Jelle

30/03/2007 09:33:00
Quote Anchor link
Deze code gebruik ik voorlopig even om te testen dat de variabele de juiste gegevens bevat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<? if($_POST['submit'] == "course"){

    $array = $_POST['aangevinkt'];

}
?>


Dit is de code van de checkbox
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? <input type="checkbox" name="aangevinkt[]" value="<? print($course->id);?>"> [code]<? print($course->name); ?> ?>


De waarde die ik krijg is 'Array'.

Klein foutje dus :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelle
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 01:56:09
 
Jelle

Jelle

30/03/2007 09:39:00
Quote Anchor link
Heel dom maar dit bericht hoort bij de andere topic...
excuses
 
Jacco Engel

Jacco Engel

30/03/2007 09:40:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? print_r($course->name); ?>
 
Jelle

Jelle

30/03/2007 10:27:00
Quote Anchor link
Heb het geprobeerd maar heeft hetzelfde resultaat...
 
Jelle

Jelle

30/03/2007 14:34:00
Quote Anchor link
Ik ben al zover geraakt dat de juiste waardes worden getoond maar als ik het in de database probeer te zetten geeft hij de waarde 'Array'.

De code die ik gebruik om alles in de database te zetten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
if($_POST['submit'] == "add courses to class"){
            $passrate = 50;
            $add_courses_i = "INSERT INTO bc_class_course
                             SET class_id = '"
.$_GET['edit']."',
                                  course_id = '"
.$_POST[aangevinkt]."',
                                 passrate = '"
.$passrate."';";
            $add_courses_i_q = mysql_query($add_courses_i) or die("problem class_u : ".mysql_error());
            print_r($_POST[aangevinkt]);
}

?>


De code voor de checkboxen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
<input type="checkbox" name="aangevinkt[]" value="< ? print($fund->id);? >">< ? print_r($fund->name); ? ><br>
?>


Als ik de functie print_r($_POST[aangevinkt]); uitvoer geeft hij dit:
Array ( [0] => 8 [1] => 16 )

De waarde 8 en 16 zou ik dus in de tabel moeten krijgen in plaats van 'Array'

Hopelijk is het een beetje duidelijk en alvast bedankt voor de reacties!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelle
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.