klein vraagje over een contact script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Leon den H

Leon den H

29/11/2010 21:55:21
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een heel klein vraagje over een contact script.

Ik heb een online ziekmelding script gemaakt en deze werkt prima, maar wil graag een kleine toevoeging doen.

Wanneer de ziekmelding is verzonden krijgt men in het onderwerp een standaard melding. Online ziekmelding via...

Onderstaand heb ik de groep al toegevoegd, maar krijg een foutmelding. Heb hier al een poosje mee gespeeld.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$onderwerp1
= $_POST['groep'] Online ziekmelding via ....;

?>


Ik wil graag dat de groep ook in het onderwerp komt te staan plus online ziekmelding via...

Het zal waarschijnlijk iets van een aantal komma's zijn, maar weet echter niet waar te plaatsen.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 05:31:45
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/11/2010 21:57:36
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$onderwerp1
= $_POST['groep'].'Online ziekmelding via ....';
?>

Zoiets bedoel je?
 

29/11/2010 21:58:19
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

29/11/2010 22:04:22
Quote Anchor link
Wat is de foutmelding
 
Leon den H

Leon den H

29/11/2010 22:06:28
Quote Anchor link
super ozzie PHP.

Dat was hem inderdaad. Bedankt!
 

29/11/2010 22:08:48
Quote Anchor link
Jordi kroon op 29/11/2010 22:04:22:
Wat is de foutmelding


Vast en zeker parse error: unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE expecting T_STRING or T_VARIABLE
iets in die geest.
 
Wouter J

Wouter J

29/11/2010 22:09:09
Quote Anchor link
Weet je ook wat het doet en waaraan het ligt?
Want anders doe je het de volgende keer weer fout...
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 22:11:13
Quote Anchor link
Als hij hier een probleem mee had vraag ik mij af of hij het wel zelf gemaakt heeft :)
 
Leon den H

Leon den H

29/11/2010 22:20:06
Quote Anchor link
@Mitchel V: Ik ben een echte beginner met PHP. Er was een bestaand PHP contact script. Deze heb ik aangepast met andere scripts (dropdown menu, meerdere ontvangers etc.). Die ik gevonden heb op het net. Het was een hoop gepuzzel. Uiteindelijk is het wel gelukt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.