Klein vraagje!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Freak

PHP Freak

24/03/2004 18:29:00
Quote Anchor link
Wat is de code in php voor dat er bijvoorbeeld de letter "k" in een tekst moet staan??

Alvast Bedankt :)
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 14:58:23
 
Rick

Rick

24/03/2004 19:04:00
Quote Anchor link
ik heb geen idee wat je bedoelt, kan je het misschien iets duidelijker uitleggen?
 
PHP Freak

PHP Freak

24/03/2004 19:12:00
Quote Anchor link
Quote:
ik heb geen idee wat je bedoelt, kan je het misschien iets duidelijker uitleggen?


dat er iemand een tekst post, maar de voorwaarde is dat er bijvoorbeeld een k moet instaan.
net hetzelfde zoals ze controleren of er in een emailadres een @ staat ;-)
 
Mitch X

Mitch X

24/03/2004 19:36:00
Quote Anchor link
ereg("K",$string);

Zoiets?
 
PHP Freak

PHP Freak

24/03/2004 20:03:00
Quote Anchor link
Quote:
ereg("K",$string);

Zoiets?


miss, ik weet niet wat e functie ereg betekent :s
 
Mitch X

Mitch X

24/03/2004 20:05:00
Quote Anchor link
www.php.net/<;functie>

dus:
www.php.net/ereg
 
PHP Freak

PHP Freak

24/03/2004 20:06:00
Quote Anchor link
Quote:
www.php.net/<;functie>

dus:
www.php.net/ereg


thx!
 
Rick

Rick

25/03/2004 00:07:00
Quote Anchor link
ereg is langzaam

gebruik liever strpos
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?  strpos($string,'k'); ?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.