kleine database

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

01/05/2004 10:05:00
Quote Anchor link
Heeft er soms iemand een script dat het mogenlijk maakt dat wanneer iemand zijn e-mail adres in een "invoerveld" ingeeft, dat die dan wordt opgeslagen in een .txt bestand? en zo alle e-mail adressen naast elkaar gescheiden door een , en een spatie of anders onder elkaar? Heb zelf al iets geprobeerd te maken maar het lukt mij niet, helaas.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 18:33:18
 
Mitch X

Mitch X

01/05/2004 10:53:00
Quote Anchor link
Niet getest maar probeer dit eens:
##### schrijven.php #####
<html>
<head>
<title>Emailadres toevoegen</title>
</head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?
if (!$_POST[submit])
{

echo "<h1>Aanmelden!</h1>";
echo "<form method=post action=$PHP_SELF>";
echo "<input type=text name=email>";
echo "<input type=submit name=submit value=Verzend!>";
echo "</form>";
}

else
{
$filenaam = "email.txt";
$file = fopen($filenaam, "a");
fwrite($file, $_POST[email]."\n");
fclose($file);

echo "Aanmelden succesvol!";
}

?>

</body>
</html>

(Jepz de code is niet helemaal netjes maar had deze toevallig nog op mijn pc :P)
 

01/05/2004 11:55:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de reactie, zo een script als dit zocht ik net, ik ben er erg blij mee
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.