kleine php opdracht voor de php puzzelaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kenrick

kenrick

14/04/2007 21:40:00
Quote Anchor link
Voor de puzzelaar hebben we een kleine php opdracht liggen. Er moet van een opgegeven resultaat pagina enkele informatie worden geëxtraheerd.
Uiteraard legaal.
Voor meer informatie neem contact met me op.

Duur: tussen de 1 & 2uur werk
Verdiensten: daar komen we zeker wel uit.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kenrick
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 07:04:29
 
Gerben G

Gerben G

14/04/2007 22:23:00
Quote Anchor link
Deze vacature is niet helemaal compleet kijk even naar de regels:
http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=10&id=16800&page=[/ur]

en hoe moeten we contact met je opnemen??
 
Dizzy

Dizzy

14/04/2007 22:55:00
Quote Anchor link
geëxtraheerd

??? heb je een woordenboek ingeslikt :)? wat betekend dat woord?
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

14/04/2007 23:01:00
Quote Anchor link
@Dizzy, dat betekent gewoon dat hij enkele gegevens die op die resultatenpagina eruit gefilterd wil hebben waarna ze verder verwerkt moeten worden.

Als je scheikunde hebt, dan moet dat woord je ook bekend voorkomen ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan van Iwaarden
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

14/04/2007 23:06:00
Quote Anchor link
Donhertog,

Bedankt om Kenrick te wijzen op de regels. Ik zal Kenrick even een berichtgeving doen zodat hij als nog zijn vacature volgens de regels kan wijzigen.

Edit:
Bericht gestuurt en we geven hem even nog de tijd.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny Roelofs
 
Kenrick

kenrick

14/04/2007 23:14:00
Quote Anchor link
Sorry contact leek me duidelijk, dat kan gewoon via het postsysteem op deze site.

functie-eisen:
kennis van php: explode,regexp.

pseudocode:

function getArtikelen($keyword) {
readFile();
stripContent();
foreach($artikelen as $artikel){
print $artikel;
}
}
Wat wil je dat ik verder nog meld? Het is maar een klein klusje en geen vacature o.z.d.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door kenrick
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

14/04/2007 23:21:00
Quote Anchor link
Kenrick,

Ik raad je aan om http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=10&id=16800&page= [/ur] door te nemen en daar iets mee te doen.

Ook een klein klusje is een vacature, dan valt het onder eventueel freelance voor bepaalde tijd. Als je het alsnog geen vacature vindt ben ik helaas genoodzaakt om deze topic te sluiten.

Want daar is deze categorie namelijk voor.
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

14/04/2007 23:58:00
Quote Anchor link
Op dit moment ben ik erg rigoreus bezig, maar dat is een onvolledige vacature, mensen reageren erop terwijl dat helemaal niet nodig is.
Geen intresse? Niet reageren!

Verder geeft Kenrick zelf aan dit geen vacature te vinden, post het wel in deze catogorie...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.