Kleine verbeteringen doorbrengen in script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET Back-end Developer in ons innovation t

Bedrijfsomschrijving Namens één van mijn betere klanten, gevestigd in de omgeving van Amstelveen, ben ik op zoek naar een ervaren Senior Back-end Developer met minimaal vier jaar werkervaring. Je komt terecht in een echte developmentorganisatie, waarbinnen momenteel ruim 40 enthousiaste mannen en vrouwen dagelijks werken aan de ontwikkeling van complexe applicaties, die veelal webbased zijn. Deze applicaties worden gebruikt door zowel grote als kleine organisaties in zowel binnen- als buitenland en zijn bedoeld om bedrijven te ondersteunen in alles wat te maken heeft met financiën. Zo levert deze organisatie standaard- en maatwerkapplicaties waarbinnen bedrijven bijvoorbeeld al hun zaken omtrent salarishuishouding

Bekijk vacature »

Bob Marijnes

Bob Marijnes

05/12/2010 14:52:55
Quote Anchor link
Hallo allemaal ik ben zoek naar iemand die een aantal verbeteringen voor mij kan doorvoeren in bestaande scripts.

Ik zoek iemand op freelance bassis die het liefst vandaag nog tijd hebt, ik ben bereid 17,50 te betalen op uur basis het gaat hier enkeld om het verbeteren van kleine scripts en kleine bugs oplossen, je moet de kennis hebben van PHP MySQL en Jqeury is een PRE.

Stuur mij een privé bericht met evt je msn adres zodat we dit kunnen bespreken van hoe en wat, reacties over de prijs is te laag of iets anders, heb ik vrij weinig aan! Want daar gaat die echt niet van omhoog en iemand vinden doe ik zowiezo wel!
 
PHP hulp

PHP hulp

28/07/2021 12:23:16
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

16/01/2011 20:49:08
Quote Anchor link
Is dit nog steeds on-opgelost?
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

16/01/2011 23:30:07
Quote Anchor link
Dat hoop ik, gezien de driehoek tijd - geld - kwaliteit. (het citaat is "Fast, cheap, good. Choose two")
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.