Klik script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Crimeplace nl

crimeplace nl

08/07/2012 13:15:03
Quote Anchor link
Hallo,
Weet iemant hoe ik een klik script kan maken ?
Dat automatich links anklikt.
MVG
Gewijzigd op 08/07/2012 13:51:48 door Crimeplace nl
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 00:28:15
 
Eddy E

Eddy E

08/07/2012 13:17:51
Quote Anchor link
file_get_contents()
DOM() >> http://www.php.net/manual/en/domdocument.getelementsbytagname.php
foreach()
file_get_contents()
Gewijzigd op 08/07/2012 13:28:18 door Eddy E
 
Wouter J

Wouter J

08/07/2012 13:24:37
Quote Anchor link
1) niet gebruiken, gaat zeer ten koste van usability
2) kijk eens naar javascript en dan naar window.location
3) kijk eens naar PHP en dan naar headers('Location')
4) kijk eens naar HTML en dan naar <meta name="refresh">
5) kijk eens naar google en zoek wat, genoeg te vinden
6) verzin eens een betere topic titel
7) aanklikt
8) waarom wil je dit?
9) gewoon echt NOOOIT doen, kan zeer onveilige situaties opleveren
 
Eddy E

Eddy E

08/07/2012 13:29:14
Quote Anchor link
Waarom nooit doen? Je kan een PHP-script toch makkelijk alle links laten afgaan?
Google doet niet anders ;).
 
Crimeplace nl

crimeplace nl

08/07/2012 13:45:47
Quote Anchor link
Ik heb heel google afgezocht al een week lang.
 
Eddy E

Eddy E

08/07/2012 13:49:58
Quote Anchor link
Dan doe je het toch echt niet goed.

Kan je trouwens ook je topictitel even wijzigen.... KLIK zegt zo weinig ;).

Toevoeging op 08/07/2012 13:50:21:

Dan doe je het toch echt niet goed.

Kan je trouwens ook je topictitel even wijzigen.... KLIK zegt zo weinig ;).
 
Crimeplace nl

crimeplace nl

08/07/2012 19:58:17
Quote Anchor link
Nou heb al vele manieren gezocht
 
Eddy E

Eddy E

08/07/2012 20:23:29
Quote Anchor link
Als je zoek op "link anklikken" zal je het inderdaad niet vinden.
Zoek eens op "How to visit all links in a webpage using php?"

Bovenste 2 resultaten doornemen en het moet lukken.
 
Wouter J

Wouter J

08/07/2012 20:26:01
Quote Anchor link
Eddy, hij wil niet de links doorzoeken maar hij wil dat als je op een pagina komt die automatisch doorlinkt naar een van de links op die pagina.

Dit is niet gebruikersvriendelijk want:
1) De bezoeker wil helemaal niet op de link klikken, laat hem beslissen of hij dat wil
2) Die link kan spam zijn, dat maakt het gevaarlijk voor een gebruikers waardoor hij snel weg zal klikken
 
Eddy E

Eddy E

08/07/2012 20:35:09
Quote Anchor link
Ooo... een link pakken en willekeurig de bovenste/eerste header()-en?

Niet doen inderdaad. Mocht hij het toch willen... bovenste link van mijn Google-zoek-opdracht en ipv een echo een header() doen.

Maar ik ben het met je eens dat dit niet goed is. Waarom wil je dit, Crimeplace?
 
Crimeplace nl

crimeplace nl

08/07/2012 20:47:45
Quote Anchor link
Nou nee,
Er zijn veel ptc sites.
Die hebben vele url's.
Ik wil deze met een script laten openen dat ik meer tijd heb voormezelf.
 
Eddy E

Eddy E

08/07/2012 21:11:33
Quote Anchor link
PTC-sites.... eeuh >> http://10bestptcsites.com/

Dus je wordt 'betaald' om te klikken maar dat wil je een computer laten doen?
Denk je nou echt dat ze je dan nog gaan betalen?
 
De VeeWee

de VeeWee

09/07/2012 09:31:52
Quote Anchor link
Kijk even naar selenium. Dat is een tool die gemaakt is om dingen op websites te automatiseren. Er is normaal ook een 3th party PHP library voor.
Download pagina: http://seleniumhq.org/download/

Je hebt ook een selenium extentie in firefox. Daarmee kan je acties opnemen en uitvoeren. Misschien handig voor wat jij wilt doen?
 
Crimeplace nl

crimeplace nl

09/07/2012 13:47:23
Quote Anchor link
Ik heb nu wel een iets dat ik alles kan selecteren dan opont hij die links.
Maar dat is niet het zelfde ik heb al een 3weken niks aan mijn site kunnen doen.
Dus dacht ik als ik dit via een script laat doen is het makelijker ik had wel een auto kliker maar daar moet maar een spacebar verschillen en hij doet het niet he.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

09/07/2012 15:10:55
Quote Anchor link
Eddy Erkelens op 08/07/2012 21:11:33:
... Dus je wordt 'betaald' om te klikken maar dat wil je een computer laten doen? ...


Hoe werkt zoiets eigenlijk (ik bedoel, wanneer het eerlijk gebeurt)?
Wordt er gecontroleerd dat je op die link geklikt hebt? Hoe dan?

Trouwens, het lijkt me dat die bedrijven die je daar voor betalen zelf bezig zijn het web op te lichten, met hogere HITS (is waarschijnlijk de afkorting van: How Idiots Translate Success).
 
Crimeplace nl

crimeplace nl

15/07/2012 12:59:38
Quote Anchor link
Nou je klik op een link er komt een nieuw venster daar krijg je punten voor.
Dat kan je inwisslen in geld 1000pnt is 0.01eur.
ik had net 2eur op klikvoormeer nu heeft die eigenaar mij opgelicht.


Tevens heb ik nu zelf een GPT PPC site gemaakt.

Maar ik zoek een script die voor mij de links opent een weer sluit zodat ik meer tijd heb voor mezelf fam etc ipv altyd te kliken.

MVG kenzey
Crimeplace.nl
 
- SanThe -

- SanThe -

15/07/2012 13:02:03
Quote Anchor link
Crimeplace nl op 15/07/2012 12:59:38:
ik had net 2eur op klikvoormeer nu heeft die eigenaar mij opgelicht.


Volgens mij geheel terecht.
 
Eddy E

Eddy E

15/07/2012 13:52:10
Quote Anchor link
Mee eens -SanThe- ... jij bent de oplichter. Je wordt betaald om te klikken (en te lezen) en dat doe je niet.
 
Crimeplace nl

crimeplace nl

15/07/2012 13:52:20
Quote Anchor link
Nee,
Ik kom thuis van het werk. geen cash meer allen dutchleader.
Ik krijg ze niet uitbetaald.
Ik heb uitbetaling aangevragen.
Ook is een maar van CP opgelicht daar.

Toevoeging op 15/07/2012 13:53:35:

Dat doe ik wel.
Ik zoek allen een script die het opent voort mij :)
Voor je 10eur samen hebt kan je een neiuwe muis kopen dan is ze dootgeklikt.
 
Eddy E

Eddy E

15/07/2012 13:53:38
Quote Anchor link
Dus jij had echt handmatig 200.000 pagina's zelf geopend/gelezen?
Gosh, en dat voor 2 euro....
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

15/07/2012 14:04:15
Quote Anchor link
Trigger is wat je zoekt
http://api.jquery.com/trigger/
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.