Kolommen naast elkaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »
Kees -

Kees -

04/11/2010 09:54:41
Quote Anchor link
Hallo,

Hoe zorg ik er voor dat ik 2 kolommen naast elkaar krijg met gegevens uit de database. Nu heb ik het voor elkaar dat de gegevens uit de database worden gehaald maar allemaal onder elkaar. Maar ik wil graag dat er 2 kolommen naast elkaar komen?

Voorbeeld (zoals ik het nu heb):
1
2
3
4
5
6
Volgende pagina

Voorbeeld (zoals het moet worden):
1 2
3 4
5 6
Volgende pagina

Hoop dat jullie het idee snappen met wat ik bedoel.

Mijn huidige script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
<?php
include("config.php");

    if(isset($_GET['hoeveel'])&&is_numeric($_GET['hoeveel'])) $hoeveel = $_GET['hoeveel'];
    else $hoeveel = 4;

    $query = mysql_query("select count(*) as num from voorbeelden");
    $counter = mysql_result($query, 0, "num");

    $pages = $counter / $hoeveel;
    $pages = ceil($pages);

    if(isset($_GET['pag'])&&$_GET['pag'] <= $pages&&$_GET['pag']>0&&is_numeric($_GET['pag'])) $pag = $_GET['pag'];
    else $pag = 1;
    
    $first_result = $pag * $hoeveel - $hoeveel;
    $query = mysql_query("select * from voorbeelden order by id desc limit ".$first_result.", ".$hoeveel);

function
render_arrow($kind,$pag,$pages,$hoeveel)
{

    $pag_back = $pag-1;
    $pag_next = $pag+1;
    if($kind == "back")
    {

        echo '';
        if($pag > 1) echo '';
        echo '';
    }

    if($kind == "forward")
    {

        echo '';
        if($pag < $pages) echo '';
        echo '';    
    }
}

function
render_pagenumbers($pag,$pages,$hoeveel)
{

    $i = 1;
    while($i<=$pages)
    {

        echo '<a ';
        if($i!=$pag) echo 'href="voorbeelden.php?pagina=voorbeeld&pag='.$i.'&hoeveel='.$hoeveel.'"';
        echo '>'.$i.'</a>&nbsp;&nbsp;';
        $i++;
    }
}


$pagnavmin = $pag-1;
$pagnavplus = $pag+1;

echo '<div id="boven"><br>Aantal voorbeelden gemaakt: <b>'.$counter."</b><br />\n";
    echo 'Aantal pagina\'s: <b>'.$pages."</b><br /><br />\n";
        render_arrow(back,$pag,$pages,$hoeveel);
        render_arrow(forward,$pag,$pages,$hoeveel);
            if ($pag > 1) {
        echo '<a href="voorbeelden.php?pagina=voorbeeld&pag='.$pagnavmin.'&hoeveel='.$hoeveel.'">Vorige - </a>';
             }

render_pagenumbers($pag,$pages,$hoeveel);
    
        if ($pag < $pages){
            echo '<a href="voorbeelden.php?pagina=voorbeeld&pag='.$pagnavplus.'&hoeveel='.$hoeveel.'">- Volgende</a></div>';
    }

    while($r=mysql_fetch_array($query))
    {
    
        $id=$r["id"];
        $titelb=$r["titelb"];
        $beschrijving=$r["beschrijving"];
        $link=$r["link"];
        $imagelink=$r["imagelink"];  
        echo '<div id="voorbeeld">
    <table border="0"  cellspacing="0" cellpadding="0">
        <tr>
            <td  valign="top"><div id="beschrijving"><b>'
.$titelb.'</b></div><br>'.$beschrijving.'<br>(<a target="_blank" href="'.$link.'">Bezoek uiting</a>)</span></td>
            <td>
            <p align="center"><b><div id="imageaf"><img border="0" src="'
.$imagelink.'" align="right" hspace="2" vspace="2"></div></b></td>
        </tr>
        <tr>
   </tr>
    </table>
</div><br>'
;
    }

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 21:44:07
 
Jos Verra

Jos Verra

04/11/2010 10:24:51
Quote Anchor link
Misschien iets van een teller

Bijvoorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$teller = 0;
while($row = mysql_fetch_array($res)){
    if($teller == 0){
       echo '<tr><td>'.$row->data.'</td>';
       $teller = 1;
    }else{
       echo '<td>'.$row->data.'</td></tr>';
       $teller = 0;
    }
}


Het is maar een idee dit werkt nog niet 100% omdat je met het probleem zit dat als je maar 5 resultaten hebt dat de tr niet wordt afgesloten, maar het gaat om het idee
 
Kees -

Kees -

04/11/2010 10:46:05
Quote Anchor link
Ik heb dit er nu ingezet, maar het komt nog steeds onder elkaar.

Want wat moet ik bij de if neerzetten en wat bij de else?
 
Jos Verra

Jos Verra

04/11/2010 10:55:03
Quote Anchor link
Hoe ziet je code er nu uit?
 
Kees -

Kees -

04/11/2010 11:26:01
Quote Anchor link
Nu heb ik dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
$teller
= 0;
    while($r=mysql_fetch_array($query))
    {
    
        $id=$r["id"];
        $titelb=$r["titelb"];
        $beschrijving=$r["beschrijving"];
        $link=$r["link"];
        $imagelink=$r["imagelink"];
            if($teller == 0){
                echo '<div id="voorbeeld">
            <table border="0"  cellspacing="0" cellpadding="0">
                
                <tr>
                    <td  valign="top"><div id="beschrijving"><b>'
.$titelb.'</b></div><br>'.$beschrijving.'<br>(<a target="_blank" href="'.$link.'">Bezoek uiting</a>)</span></td>
                    <td><p align="center"><b><div id="imageaf"><img border="0" src="'
.$imagelink.'" align="right" hspace="2" vspace="2"></div></b></td>
                
                </div>
          
        <br>'
;
        $teller = 1;
        }
else{
                echo '
                    <div id="voorbeeld2">
                    <td  valign="top"><div id="beschrijving"><b>'
.$titelb.'</b></div><br>'.$beschrijving.'<br>(<a target="_blank" href="'.$link.'">Bezoek uiting</a>)</span></td>
                    <td><p align="center"><b><div id="imageaf"><img border="0" src="'
.$imagelink.'" align="right" hspace="2" vspace="2"></div></b></td>
                </tr>
            </table></div>
        <br>'
;
        $teller = 0;}
    }

?>
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/11/2010 11:37:30
Quote Anchor link
Je hebt nu de <table> in je while staan; hij zal telkens een nieuwe tabel aanmaken.
 
Kees -

Kees -

04/11/2010 11:45:55
Quote Anchor link
Ja dit moet wel want anders wil die me background van me div niet inladen.

Als ik me div tussen inzet doet die al me backgrounds onder elkaar zetten maar zonder de data er in.
 
- SanThe -

- SanThe -

04/11/2010 12:04:12
 
Kees -

Kees -

04/11/2010 12:55:15
Quote Anchor link
Dank je wel dat had ik nodig:D
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.