komt telkens met het zelfde getal?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Els Pijnen

els Pijnen

19/09/2010 12:45:30
Quote Anchor link
Met onderstaande code wil ik graag de punten uit de database halen, de eerste keer doet het script het goed, maar als ik voor de 2de keer de punten opvraag geeft hij het zelfde getal weer, terwijl het getal toch is veranderd in de database, wat doe ik fout?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
//Javascript
function showUser(str)
{

if (str=="")
  {
  document.getElementById("txtHint").innerHTML="";
  return;
  }
if (window.XMLHttpRequest)
  {// code for IE7+, Firefox, Chrome, Opera, Safari
  xmlhttp=new XMLHttpRequest();
  }
else
  {// code for IE6, IE5
  xmlhttp=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
  }
xmlhttp.onreadystatechange=function()
  {
Gewijzigd op 19/09/2010 16:44:46 door Els Pijnen
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 11:59:26
 

19/09/2010 12:50:08
Quote Anchor link
Het kan zo zijn dat de browser de response cached, voeg dus aan de ajax request nog een uniek getal, zoals tijd mee, om te zorgen dat de browser het niet gaat cachen.
 
Els Pijnen

els Pijnen

19/09/2010 12:57:44
Quote Anchor link
Hoi Karl, bedankt voor je snelle reactie, kun je een voorbeeldje geven, hoe ik die tijd toe kan voegen?
 

19/09/2010 13:02:04
Quote Anchor link
xmlhttp.open("GET","ophalen.php?q="+str + "&x" + new Date.getTime(),true);
Zoiets.
 
Els Pijnen

els Pijnen

19/09/2010 13:10:16
Quote Anchor link
Karl, als ik dit aanpas in het script krijg ik, fout op de pagina.
 
Pim -

Pim -

19/09/2010 13:10:49
Quote Anchor link
Mag dit wel? new Date.getTime()
 

19/09/2010 13:13:17
Quote Anchor link
javascript:alert(new Date.getTime()) getest, en dat werkte. Let wel op, ik zeg zoiets, je moet dus zelf effe uitvinden hoe precies.
Gewijzigd op 19/09/2010 13:16:01 door
 
Els Pijnen

els Pijnen

19/09/2010 13:22:10
Quote Anchor link
Heb het, bedankt karl, je bracht mij in de goede richting.
xmlhttp.open("GET","ophalen.php?q="+str + "&x" + Math.random()*11,true);
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.