Korte vraag over [a-z] en dergelijke

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kvdd

kvdd

28/07/2007 17:59:00
Quote Anchor link
Momenteel ben ik bezig om een IP weer te geven. Nu wil het wel eens voorkomen dat de functie die het IP van de gebruiker aanroept het volgende kan weergeven:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Je IP is 23.232.64.34, unknown


Ik zou graag willen dat dat alles vanaf het laatste cijfer weggelaten wordt. Ik heb geprobeerd het als volgt op te lossen, wat blijkbaar niet werkt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
# $result is een functie die het IP van de gebruiker resulteerd.
$ip_user = str_replace(", unknown,", "", ($result));
?>


Iemand enig idee wat er nu fout gaat?
 
PHP hulp

PHP hulp

22/05/2024 03:08:34
 
Frank -

Frank -

28/07/2007 18:02:00
Quote Anchor link
, unknown, (dus met komma aan het einde) is wat anders dan , unknown (zonder komma). Is dat het soms?
 
Vdleije .

vdleije .

28/07/2007 18:03:00
Quote Anchor link
Er staat geen komma achter unknown die jij wel weg probeert te halen !?
 
GaMer B

GaMer B

28/07/2007 18:07:00
Quote Anchor link
Je kunt het ook zo doen:
- replace 'unknown' met ''
- replace ',' met ''
- trim() eroverheen.
Resultaat: Alleen het IP adres...
 
Kvdd

kvdd

28/07/2007 18:39:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 28.07.2007 18:02:
, unknown, (dus met komma aan het einde) is wat anders dan , unknown (zonder komma). Is dat het soms?


*Zucht* die komma's :p

vdleije schreef op 28.07.2007 18:03:
Er staat geen komma achter unknown die jij wel weg probeert te halen !?


Jup, een fout.

GaMer13 schreef op 28.07.2007 18:07:
Je kunt het ook zo doen:
- replace 'unknown' met ''
- replace ',' met ''
- trim() eroverheen.
Resultaat: Alleen het IP adres...


Ik zal eens kijken wat ik met trim() kan doen.

Bedankt allemaal!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.