krijg contact contact formulier niet aan de praat

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Johan vermeire

johan vermeire

24/10/2005 14:55:00
Quote Anchor link
krijg contact contact formulier niet aan de praat.
Wat doe ik nu weer fout ? :p

contact.hp formulier code (de rest heb ik weggelaten toch maar opmaak code)

<form id="form1" name="form1" method="post" action="av_mail.php">
<label></label>
<table width="506" border="0" cellspacing="5" cellpadding="0">
<tr>
<td width="127">Vragen over:</td>
<td width="332"><select name="mailto">
<option value="12" selected="selected">Info / aanvraag projecten</option>
<option value="3">Technische vragen</option>
</select></td>
</tr>
<tr>
<td>Naam:</td>
<td><input name="naam_aanvrager" type="text" size="50" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Email adres: </td>
<td><label>
<input name="mail_aanvrager" type="text" size="50" />
</label></td>
</tr>
<tr>
<td height="175">&nbsp;</td>
<td><label>
<textarea name="bericht" cols="47" rows="9"></textarea>
</label></td>
</tr>
<tr>
<td height="30">&nbsp;</td>
<td><div align="right" class="style1">
<label>
<input type="submit" name="Submit" value="Submit" />
</label>
<label></label>
</div></td>
</tr>
</table>
<label><br> <br>
</label>
</form>


av_mail.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php
$verzenden_naar
= $_post['mailto'];
$naam_aanvrager = $_post['naam_aanvrager'];
$mail_aanvrager = $_post['mail_aanvrager'];
$bericht = $_post['bericht'];

$subject = "vraag via av-site" ;
$header = "Van:" . $mail_aanvrager ."\n";
$mail_body = "Het contactformulier werd op" . date("d-m-y"). "om" .date("H:i") . "uur uitgevoerd. \n";
$mail_body .= "De volgende gegevens werden ingevoerd:\n\n";
$mail_body .= "Naam:" . $naam_aanvrager . "\n";
$mail_body .= "Emailadres:" . $mail_aanvrager . "\n\n";
$mail_body .= "Bericht:\n";
$mail_body .= $bericht . "\n\n  -Einde van het automatisch gegenereerde bericht-";
    

$adres_1 = "mailadres_1";
$adres_2 = "mailadres_2";
$adres_3 = "mailadres_3";

if ( $verzenden_naar == "12")
    {

    $all_adres = "$adres_1, $adres_2";
    }


if ( $verzenden_naar == "3")
    {

    $all_adres = "$adres_3";
    }

    
$mailsend= mail($all_adres, $subject, $mail_body, $header);
echo $mailsend;

if ($mailsend)
{

echo "$naam_aanvrager., u mail is verzonden, we zullen u zo snel mogelijk contacteren.";
}

else echo "sorry er is iets fout gelopen.";
?>


ik heb de indruk dat er geen gegevens in av_mail.php binnen komen van het formulier .

gr. johan
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 07:03:36
 
- SanThe -

- SanThe -

24/10/2005 15:03:00
Quote Anchor link
Begin eens met bovenaan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
error_reporting(E_ALL);
?>

neer te zetten en alle $_post in $_POST te veranderen.
 
Johan vermeire

johan vermeire

24/10/2005 15:24:00
Quote Anchor link
omfg
wat ben ik stom: post moet POST zijn natuurlijk.
Zit ik al 2u naar te kijken :'

dabkjewel :) Santhe
 
Thijs X

Thijs X

24/10/2005 15:40:00
Quote Anchor link
@ Johan
hint, ik zou het niet zo doen. Wat nou als iemand paar x av_mail.php aanroept? dan zit jou hele mailbox vol met spam
 
Johan vermeire

johan vermeire

24/10/2005 15:42:00
Quote Anchor link
is nog maar de basis.
de controle op de velden etc.
Komt nu.
 
Thijs X

Thijs X

24/10/2005 15:44:00
Quote Anchor link
Ah ok
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.