Krijg mijn buttons niet gelijk kwa grootte.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lisette Barmentlo

Lisette Barmentlo

29/08/2017 11:26:55
Quote Anchor link
Ik ben benzig met een site voor iemand te maken maar ik krijg wat ik wil niet voor elkaar. Ik hoop dat iemand hier de oplossing voor me heeft! Het gaat om www.meijerenbarmentlo.nl Ik krijg de buttons in de call to action widget niet gelijk kwa grootte en niet gecentreerd van de pagina. Iemand de oplossing? Dit is de php file van deze widget:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
<?php
add_action( 'widgets_init','rambo_site_intro_widget');
   function
rambo_site_intro_widget() { return   register_widget( 'rambo_site_intro_widget' ); }
/**
 * Adds rambo_sidbar_usefull_page_widget widget.
 */

class rambo_site_intro_widget extends WP_Widget {

    /**
     * Register widget with WordPress.
     */

    function __construct() {
        parent::__construct(
            'rambo_site_intro_widget', // Base ID
            __('WBR : Call To Action Top', 'rambo'), // Name
            array( 'description' => __( 'Display the Site Intro Section.', 'rambo' ), ) // Args
        );
    }


    /**
     * Front-end display of widget.
     *
     * @see WP_Widget::widget()
     *
     * @param array $args     Widget arguments.
     * @param array $instance Saved values from database.
     */

    public function widget( $args, $instance ) {
        echo $args['before_widget'];
        $instance[ 'description' ] = isset($instance[ 'description' ])?$instance[ 'description' ]:'';
        $instance[ 'site_intro_text' ] = isset($instance[ 'site_intro_text' ])?$instance[ 'site_intro_text' ]:'';
        $instance[ 'site_intro_link' ] = isset($instance[ 'site_intro_link' ])?$instance[ 'site_intro_link' ]:'';
        $instance[ 'site_intro_target' ] = isset($instance[ 'site_intro_target' ])?$instance[ 'site_intro_target' ]:'';        
        
        //echo $args['before_widget'];
        if ( ! empty( $title ) )
        echo $args['before_title'] . $title . $args['after_title']; ?>
        
        
                
                    <div class="span8">        
                        <h1><?php echo  $instance[ 'description' ];?></h1>
                    </div>
                    <div class="span4">
                        <?php
                        if(($instance['site_intro_link'])!=null){
                    
                        echo '<a class="purchase_now_btn" href="'.$instance['site_intro_link'].'" '.($instance['site_intro_target']==true?'target="_blank"':'').' >'.$instance['site_intro_text'].'
                        </a>'
;                        
                        }

                        ?>

                    </div>
        <?php
        echo $args['after_widget'];        
        //echo $args['after_widget']; // end of sidbar usefull links widget        
    }

    /**
     * Back-end widget form.
     *
     * @see WP_Widget::form()
     *
     * @param array $instance Previously saved values from database.
     */

        public function form( $instance ) {
            
        
        $instance[ 'description' ] = isset($instance[ 'description' ])?$instance[ 'description' ]:'';    
        $instance[ 'site_intro_link' ] = isset($instance[ 'site_intro_link' ])?$instance[ 'site_intro_link' ]:'';    
        $instance[ 'site_intro_text' ] = isset($instance[ 'site_intro_text' ])?$instance[ 'site_intro_text' ]:'';    
        $instance[ 'site_intro_target' ] = isset($instance[ 'site_intro_target' ])?$instance[ 'site_intro_target' ]:'';    
        ?>

        
        
        <h4 for="<?php echo $this->get_field_id( 'description' ); ?>"><?php _e( 'Description','rambo' ); ?></h4>
        <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'description' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'description' ); ?>" type="text" value="<?php if($instance[ 'description' ]) echo esc_attr($instance[ 'description' ]);?>" />
        
        <h4 for="<?php echo $this->get_field_id( 'site_intro_text' ); ?>"><?php _e('Button Text','rambo' ); ?></h4>
        <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'site_intro_text' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'site_intro_text' ); ?>" type="text" value="<?php if($instance[ 'site_intro_text' ]) echo esc_attr($instance[ 'site_intro_text' ]);?>" />
        
        <h4 for="<?php echo $this->get_field_id( 'site_intro_link' ); ?>"><?php _e('Button Link','rambo' ); ?></h4>
        <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'site_intro_link' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'site_intro_link' ); ?>" type="text" value="<?php if($instance[ 'site_intro_link' ]) echo esc_attr($instance[ 'site_intro_link' ]);?>" />
        
        <p>
        <input class="checkbox" type="checkbox" <?php if($instance['site_intro_target']==true){ echo 'checked'; } ?> id="<?php echo $this->get_field_id( 'site_intro_target' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'site_intro_target' ); ?>" />
        <label for="<?php echo $this->get_field_id( 'site_intro_target' ); ?>">
        <?php _e('Open link in new tab','rambo' ); ?></label>
        </p>
        
        
        
        <?php
    }

    /**
     * Sanitize widget form values as they are saved.
     *
     * @see WP_Widget::update()
     *
     * @param array $new_instance Values just sent to be saved.
     * @param array $old_instance Previously saved values from database.
     *
     * @return array Updated safe values to be saved.
     */

    public function update( $new_instance, $old_instance ) {
        $instance = array();
        
        $instance['description'] = ( ! empty( $new_instance['description'] ) ) ? strip_tags( $new_instance['description'] ) : '';        

        
        $instance['site_intro_text'] = ( ! empty( $new_instance['site_intro_text'] ) ) ? strip_tags( $new_instance['site_intro_text'] ) : '';

        
        $instance['site_intro_link'] = ( ! empty( $new_instance['site_intro_link'] ) ) ? strip_tags( $new_instance['site_intro_link'] ) : '';        
                

        $instance['site_intro_target'] = ( ! empty( $new_instance['site_intro_target'] ) ) ? strip_tags( $new_instance['site_intro_target'] ) : '';        
        
        return $instance;
    }

}

?>


- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 29/08/2017 15:35:30 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 11:38:19
 
Gerhard l

gerhard l

29/08/2017 15:20:38
Quote Anchor link
Geen idee over welke buttons je het hebt, lijkt me ook eerder een css issue?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/08/2017 15:35:54
Quote Anchor link
laat anders eens je probleem in een JS-fiddle zien?
 
Jan te Pas

Jan te Pas

29/08/2017 21:12:21
Quote Anchor link
Al geprobeerd de css voor de buttons aan te passen en te voorzien van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
display: block;
width:90%;
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.