krijg tabel niet uit het midden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Remco Fischer

Remco Fischer

13/02/2012 20:23:53
Quote Anchor link
op mijn website heb ik een tabel geplaatst met wat er in maar de tabel gaat
de hele tijd naar het midden van de pagina zie http://www.nlcomputerweetje.tk/testh.php

in het script staat geen center of middle in wat kan er nog meer voor zorgen dat de tabel naar het midden gaat?
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 15:10:53
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

13/02/2012 20:28:11
Quote Anchor link
browser cache schonen en je probleem is opgelost
 
Remco Fischer

Remco Fischer

13/02/2012 21:15:11
Quote Anchor link
verhelpt het probleem niet
 
- SanThe -

- SanThe -

13/02/2012 21:21:29
Quote Anchor link
De broncode is verschrikkelijk. Ik zie zo vier keer een <html> tag. En zo nog meer dubbelen.

Toevoeging op 13/02/2012 21:24:32:

W3C 30 Errors, 7 warning(s)
CSS Fouten (65) Waarschuwingen (1)
 
Remco Fischer

Remco Fischer

14/02/2012 21:20:09
Quote Anchor link
- SanThe - op 13/02/2012 21:21:29:
De broncode is verschrikkelijk. Ik zie zo vier keer een <html> tag. En zo nog meer dubbelen.

Toevoeging op 13/02/2012 21:24:32:

W3C 30 Errors, 7 warning(s)
CSS Fouten (65) Waarschuwingen (1)

dat komt door php include van html mar dat zal de oorzaak van het probleem niet zijn
Gewijzigd op 14/02/2012 21:20:22 door Remco Fischer
 
Jeroen VD

Jeroen VD

14/02/2012 21:30:02
Quote Anchor link
Een php include van html heeft niets te maken met deze errors. Je script is schijnbaar gewoon een rotzooi. Maak dat eerst is goed
 
Remco Fischer

Remco Fischer

14/02/2012 21:50:17
Quote Anchor link
ja dat kan dan maak het maar opnieuw en hoop op sucses

Toevoeging op 14/02/2012 22:24:41:

het script van de tabel is:
<table width="1000" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td width="689" rowspan="2"><img src="brandende_pc.gif" width="130" height="130" align="left" /><img src="untitled.jpg" width="415" height="92" align="right" /></td>
<td width="99" height="63">&nbsp;</td>
<td width="291"><div id="google_translate_element"></div>
<script>
function googleTranslateElementInit() {
new google.translate.TranslateElement({
pageLanguage: 'nl',
gaTrack: true,
gaId: 'UA-26318601-1'
}, 'google_translate_element');
}
</script>
<script src="//translate.google.com/translate_a/element.js?cb=googleTranslateElementInit"></script>
<!-- end google transelate --></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td><select name="menu2" onChange="top.location.href = this.form.menu2.options[this.form.menu2.selectedIndex].value;
return false;">
<option value="" selected>selecteer thema</option>
<option value="css/styleswitcher.php?SETSTYLE=0">normaal</option>
<option value="css/styleswitcher.php?SETSTYLE=1">internet explorer 8 en lager</option>
<option value="css/styleswitcher.php?SETSTYLE=2">behang</option>
<option value="css/styleswitcher.php?SETSTYLE=3">elec 1</option>
<option value="css/styleswitcher.php?SETSTYLE=4">elec 2</option>
<option value="css/styleswitcher.php?SETSTYLE=5">elec 3</option>
<option value="http://testserver.nlcomputerweetje.tk/css/styleswitcher.php?SETSTYLE=6">elec 4</option>
<option value="http://testserver.nlcomputerweetje.tk/css/styleswitcher.php?SETSTYLE=7">froggy</option>
<option value="http://testserver.nlcomputerweetje.tk/css/styleswitcher.php?SETSTYLE=8">hout</option>
<option value="http://testserver.nlcomputerweetje.tk/css/styleswitcher.php?SETSTYLE=9">mountain</option>
<option value="http://testserver.nlcomputerweetje.tk/css/styleswitcher.php?SETSTYLE=10">organic</option>
<option value="http://testserver.nlcomputerweetje.tk/css/styleswitcher.php?SETSTYLE=11">psycho</option>
<option value="http://testserver.nlcomputerweetje.tk/css/styleswitcher.php?SETSTYLE=12">rotational sprites</option>
<option value="http://testserver.nlcomputerweetje.tk/css/styleswitcher.php?SETSTYLE=13">scared-face</option>
<option value="http://testserver.nlcomputerweetje.tk/css/styleswitcher.php?SETSTYLE=14">space-scales</option>
</select></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="3">
<script>
var el = document.getElementsByTagName("body")[0];
el.className = "";
</script>
<noscript>
<!--[if IE]>
<link rel="stylesheet" href="css/ie.css">
<![endif]-->
</noscript><nav id="topNav">
<ul>
<li><a href="http://www.nlcomputerweetje.tk/index.php" title="Home">Home</a></li>
<li>
<a href="http://www.nlcomputerweetje.tk/index.php?page=tutorial" title="Tutorial">Tutorial</a>
<ul>
<li><a href="http://www.nlcomputerweetje.tk/index.php?page=tur1" title="Map verbergen">Map verbergen</a></li>
<li><a href="http://www.nlcomputerweetje.tk/index.php?page=tur2" title="Logboek maken">Logboek maken</a></li>
<li><a href="http://www.nlcomputerweetje.tk/index.php?page=tur3" title="Keylogger">Keylogger</a></li>
<li class="last"><a href="#" title="deze link is nog niet gemaakt moet nog komen">deze link komt er nog aan</a></li>
</ul>
</li>
<li><a href="http://www.nlcomputerweetje.tk/guestbook.php" title="Gasteboek" target="_new">Gasteboek</a></li>
<li><a href="http://www.nlcomputerweetje.tk/index.php?page=contact" title="Contact">Contact</a></li>
<li><a href="http://forum.nlcomputerweetje.tk/index.php" title="Forum">Forum</a>
<ul>
<li><a href="http://forum.nlcomputerweetje.tk/index.php" title="Forum home">Forum home</a></li>
<li><a href="http://forum.nlcomputerweetje.tk/ucp.php?mode=register" title="Registreren">Registreren</a></li>
<li><a href="http://forum.nlcomputerweetje.tk/ucp.php?mode=login" title="Inloggen">Inloggen</a></li>
<li><a href="http://forum.nlcomputerweetje.tk/ucp.php?mode=terms&amp;mode=privacy" title="Terms of use &amp; privacy">Terms of use &amp; privacy</a></li>
<li class="last"><a href="http://forum.nlcomputerweetje.tk/memberlist.php?mode=leaders" title="beheerders van de website en forum">Het Team</a></li>
</ul>
</li>
</ul>
</nav>

<script src="js/jquery.js"></script>
<script src="js/modernizr.js"></script>
<script>
(function($){

//cache nav
var nav = $("#topNav");

//add indicators and hovers to submenu parents
nav.find("li").each(function() {
if ($(this).find("ul").length > 0) {

$("<span>").text("^").appendTo($(this).children(":first"));

//show subnav on hover
$(this).mouseenter(function() {
$(this).find("ul").stop(true, true).slideDown();
});

//hide submenus on exit
$(this).mouseleave(function() {
$(this).find("ul").stop(true, true).slideUp();
});
}
});
})(jQuery);
</script>
</td>
</tr>
</table>

na het over nieuw maken doet het hetzelfde
hoe kan ik het in het bovelste wite vak krijgen? dat word gemaakt door een <div> </div> element het staat tussen de <div> en de </div> ????
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.