laad icoontje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »
Bart Matsko

Bart Matsko

30/03/2015 12:30:23
Quote Anchor link
Op een website die ik maak haal ik uit een database zo ongeveer 250-300 users op en dat kan soms even duren. Ik zou het mooi vinden als er een 'laad' tekentje te zien is tot alle users geladen zijn. Dan verdwijnt het 'laad' tekentje en komen de users te voorschijn.

Voor het 'laad' tekentje gebruik ik Font Awesome
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<i class="fa fa-spinner fa-spin"></i>


Weet iemand hoe ik dit mogelijk moet maken?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 02:02:31
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/03/2015 12:58:56
Quote Anchor link
Is het niet eerst zinvol om te kijken of de laadduur minder kan? En haal je het via AJAX op?
Iets meer informatie mag wel.
 
Eschwin Moerkerken

Eschwin Moerkerken

30/03/2015 13:14:00
Quote Anchor link
Waarom gebruik je font-awesome daarvoor ? gebruik een gifje en je hebt verder geen css (of icon library) of dergelijke nodig.
Hier kun je zelf een load icon maken (presets):

http://www.ajaxload.info/

Maar zoals Aar C ook al zegt, wat meer informatie is misschien wel handig, misschien kun je zelfs voorkomen dat je een load icon nodig hebt (niemand zit te 'wachten' op iets dat aan het laden is).
Gewijzigd op 30/03/2015 13:14:47 door Eschwin Moerkerken
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

30/03/2015 15:01:20
Quote Anchor link
Bart Matsko op 30/03/2015 12:30:23:
Op een website die ik maak haal ik uit een database zo ongeveer 250-300 users op en dat kan soms even duren.

Ik vermoed dat het sneller maken van die query of de afhandeling ervan véél meer oplevert dan de fontbestanden en CSS-code van Font Awesome laden.

Maar als je toch Font Awesome gebruikt... Je kunt de CSS laden met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<link rel="stylesheet" href="//maxcdn.bootstrapcdn.com/font-awesome/4.3.0/css/font-awesome.min.css">

Daarna maak je een spinner met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<i class="fa fa-cog fa-spin"></i>

of met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<i class="fa fa-spinner fa-pulse"></i>

Cheatsheet
 
Bart Matsko

Bart Matsko

02/04/2015 15:40:54
Quote Anchor link
Bedankt voor het mee denken!

Ik zou graag alsnog willen weten hoe zo'n laad icoontje in z'n werk gaat, gewoon om het uit te proberen. Ik laad de database in via PDO en laat het zien door middel van een "foreach".

De bedoeling is dat als je op de webpagina komt, er een laad icoontje te zien is, daarvoor gebruik ik FontAwesome en deze code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<i class="fa fa-spinner fa-spin"></i>


Als de foreach klaar is, en alles geladen is moet het laad icoontje verdwijnen en de gegevens tevoorschijn komen.

Wie kan mij helpen?
 
Wouter J

Wouter J

02/04/2015 15:43:37
Quote Anchor link
Wanneer je de request doet laad icoontje tonen en wanneer deze klaar is laad icoontje verbergen? Of is dat niet je vraag?
 
Bart Matsko

Bart Matsko

02/04/2015 16:29:35
Quote Anchor link
Wouter J op 02/04/2015 15:43:37:
Wanneer je de request doet laad icoontje tonen en wanneer deze klaar is laad icoontje verbergen? Of is dat niet je vraag?


Ik denk het niet, volgens mij moet het zo zijn dat zolang hij door de "foreach" heenloopt er een laad icoontje te zien is of zo iets dergelijks?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/04/2015 16:37:25
Quote Anchor link
Als je via AJAX werkt, want je wilt de site zelf niet onnodig vertragen, dan laad je de data in vanaf een apart script uit een apart bestand.

Als je gebruik maakt van $.ajax() in jQuery, dan kan je bij het success: event het laadicoontje (vaak Throbber genoemd) weghalen, en de data in het juiste HTML-element tonen.
 
Eddy E

Eddy E

02/04/2015 16:54:21
Quote Anchor link
Maar even serieus: voor 250 rijen hoef je toch geen laad-icoontje te tonen?
Het laadicoontje aan HTML, font, Javascript etc is al meer 'werk' dan de HTML-lijst van je 250 rijen???
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/04/2015 16:56:09
Quote Anchor link
Dan blijf ik benieuwd... wat maakt het tonen van 250 rijen nou zo traag?
 
Bart Matsko

Bart Matsko

02/04/2015 17:12:03
Quote Anchor link
Aar C op 02/04/2015 16:37:25:
Als je via AJAX werkt, want je wilt de site zelf niet onnodig vertragen, dan laad je de data in vanaf een apart script uit een apart bestand.

Als je gebruik maakt van $.ajax() in jQuery, dan kan je bij het success: event het laadicoontje (vaak Throbber genoemd) weghalen, en de data in het juiste HTML-element tonen.


Hoe moet het als je niet via AJAX werkt? Aangezien ik daar nog geen enkele ervaring mee heb en daar later pas aan wil beginnen.

Toevoeging op 02/04/2015 17:12:27:

Eddy E op 02/04/2015 16:54:21:
Maar even serieus: voor 250 rijen hoef je toch geen laad-icoontje te tonen?
Het laadicoontje aan HTML, font, Javascript etc is al meer 'werk' dan de HTML-lijst van je 250 rijen???


Is niet nodig, maar ik wil graag weten hoe het werkt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/04/2015 17:16:57
Quote Anchor link
Normaal worden laadicoontjes toegepast in geval van zware script die met AJAX asynchroon worden binnengehaald. Anders moet je je met setinterval() werken, en een functie daaraan hangen die de data wegmaskeert met een icoontje, terwijl het in werkelijkheid al geladen is.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.