Laatst gezien script voor een site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Morris Jacobs

Morris Jacobs

03/10/2015 09:44:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik zoek een laatst gezien script voor de site www.camwijsfan.nl
Wie heeft zo'n script liggen? Der is al een leden systeem voor.
Ik hoop dat iemand mij ermee kan helpen.

Met vriendelijke groet
Morris
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 21:49:01
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/10/2015 10:17:11
Quote Anchor link
Gewoon bij elke hit van een ingelogd persoon een query uitvoeren zoals:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
UPDATE leden SET last_seen = NOW() WHERE ID = 42


Let er wel op dat het last_seen veld een DATETIME type is.
 
Morris Jacobs

Morris Jacobs

03/10/2015 11:14:09
Quote Anchor link
En voor te weergeven op de profiel pagina van die gene
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/10/2015 15:44:07
Quote Anchor link
Gewoon het veld last_seen opvragen op de manier die je ook gebruikt voor de rest van het profiel.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.