Laatste Reacties.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

06/07/2008 21:04:00
Quote Anchor link
Was dat nooit een link? Hij is iig niet klikbaar en dat is niet handig mijns inziens
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 15:01:18
 
Erik Rijk

Erik Rijk

06/07/2008 21:15:00
Quote Anchor link
Is nooit een link geweest volgens mij hoor
 

06/07/2008 21:16:00
Quote Anchor link
Wat voor link zal dat geweest moeten zijn dan?
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

06/07/2008 21:16:00
Quote Anchor link
Zal het ook wel niet meer worden want de nieuwe is bijna af toch?
Edit:

Voor webmakerij
Net zoiets als bij het forum dat je alle laatste reacties ziet
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Klaasjan Boven
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

06/07/2008 21:35:00
Quote Anchor link
Ben je niet in de war met "Laatste forum berichten"?
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

06/07/2008 21:36:00
Quote Anchor link
Ja maar dat zou bij reacties natuurlijk ook prima kunnen dezelfde functionaliteit
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

06/07/2008 21:40:00
Quote Anchor link
Die functionaliteit vind ik juist verwarrend. Je ziet de laatste forumberichten al. Als je op de link klikt, krijg je een overzicht van alle forums. Dat klopt dus niet ;-)
 
- -

- -

06/07/2008 21:54:00
Quote Anchor link
Was er niet een link waarin je je eigen reacties kon terug bekijken?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

06/07/2008 21:55:00
Quote Anchor link
Je eigen reacties niet; je eigen topics wel. Dan klik je gewoon op je eigen naam.
 
- -

- -

06/07/2008 21:58:00
Quote Anchor link
Ja die weet ik, maar zou toch ook wel handig zijn om te weten waar je ook alweer je reacties heb neergezet..
 
Ed

Ed

13/07/2008 13:34:00
Quote Anchor link
Je eigen reacties opzoeken zou wel makkelijker zijn. Vaak wil ik even wat terug zoeken en dat gaat dus niet.
 
--

--

13/07/2008 14:08:00
Quote Anchor link
Gewoon alles bookmarken, met die nieuwe adresbalk van FF3 kijk ik toch nooit meer naar bookmarks..
 

13/07/2008 14:24:00
Quote Anchor link
Evert schreef op 13.07.2008 14:08:
Gewoon alles bookmarken, met die nieuwe adresbalk van FF3 kijk ik toch nooit meer naar bookmarks..

Misschien kan dat wel voor jou uit, maar voor mensen die al in ongelovelijk veel topic hebben gereageerd is dat niet echt bepaald handig...
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/07/2008 14:38:00
Quote Anchor link
Inderdaad is dat niet de meest ideale oplossing. Ik zou nu al het overzicht kwijt zijn... En dat wordt alleen maar erger. Sommige topics lijken ook op elkaar, welke moet je dan hebben, dat is ook maar de vraag.
 
--

--

13/07/2008 15:30:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 13.07.2008 14:24:
Evert schreef op 13.07.2008 14:08:
Gewoon alles bookmarken, met die nieuwe adresbalk van FF3 kijk ik toch nooit meer naar bookmarks..

Misschien kan dat wel voor jou uit, maar voor mensen die al in ongelovelijk veel topic hebben gereageerd is dat niet echt bepaald handig...
Doe niet alsof jij zo vreselijk veel post, je hebt ook maar 1100 posts.

Ik bedoelde eigenlijk dat ik topics waarin ik post en waarvan ik nieuwsgierig ben hoe het afloopt bookmark en later weer verwijder. Ik post ook wel in topics waar dat me niet zoveel uit maakt, en als daar dan nog weer wat mee is dan zie ik die topics wel weer terug in de tracker.
 

13/07/2008 15:50:00
Quote Anchor link
Evert schreef op 13.07.2008 15:30:
Karl schreef op 13.07.2008 14:24:
Evert schreef op 13.07.2008 14:08:
Gewoon alles bookmarken, met die nieuwe adresbalk van FF3 kijk ik toch nooit meer naar bookmarks..

Misschien kan dat wel voor jou uit, maar voor mensen die al in ongelovelijk veel topic hebben gereageerd is dat niet echt bepaald handig...
Doe niet alsof jij zo vreselijk veel post, je hebt ook maar 1100 posts.

Schat, waar lees je dat ik het over mezelf heb, ik doelde op mensen zoals Robert, of weet ik veel wie.

Evert schreef op 13.07.2008 15:30:
Ik bedoelde eigenlijk dat ik topics waarin ik post en waarvan ik nieuwsgierig ben hoe het afloopt bookmark en later weer verwijder. Ik post ook wel in topics waar dat me niet zoveel uit maakt, en als daar dan nog weer wat mee is dan zie ik die topics wel weer terug in de tracker.

Bookmarken vind ik gewoon geen handige optie, ik bookmark zoveel en ik vind het gewoon onhandig, daarom zeg ik dat ik het maar niks vind en liever van phphulp zelf hebt dat je je posts terug kan vinden.
Soms wil ik iets weten wat ik lang geleden heb gezegt, met zo'n mogelijkheid van phphulp zelf is dat dan makkelijker.

Als ik wil weten hoe het verder gaat met een topic laat ik die lekker in de tabbalk van Opera zitten.

mod_edit: Robert_Deiman:
Dit soort dingen willen we niet op het forum zien.. Ook niet via PM maar daar hebben we minder invloed op!
Quote:
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
- -

- -

13/07/2008 16:20:00
Quote Anchor link
Post count zegt niets.. Maar meestal (bekende uitzonderingen daar gelaten: weet er 2 die boven de 1000 posts hebben en nog steeds niets kunne...) betekend dat als je meer dan 1000 posts hebt, dat ze er echt wel verstand van hebben ;)

Edit:
Hm, niet erg aardig nee..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.